Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Preko nekretnina u Hrvatskoj se pere sumnjivi novac. Što stoji iza sloma tržišta i zašto cijene stalno rastu?

Karlovac: Gradnja novih stanova u gradskoj četvrti Grabrik
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
08.09.2022. u 14:41

Afere s pronevjerama otkrivaju da je puno sumnjivoga kapitala koji akteri pokušavaju oprati preko nekretnina, a tu je i zarada od turizma...

Ključne riječi

Komentara 33

SS
simpatican.simpa
15:31 08.09.2022.

Stvarno se smišljava topla voda i mala djeca znaju da se unazad 5 godina intezivno pere lova u građevinskom sektoru, pogotovo u većim gradovima i na moru. Dovoljno je pogledati kakve nekretnine, vile rade kako naši, tako i stranci, nekolikoo metara od mora..i svi šute. Nema više rušenje bespravno izgrađenih objekata, sada je sve legalno ako platiš na pravom mjestu i svi zadovoljni u hranidbenom lancu. Jedino nastrada baka Mara ili Štef ako napravi malo veću garažu ili plastenik..

PO
Polarus
15:35 08.09.2022.

porez na nekretnine bi sve donio u realno stanje... zna se tko kupuje nekretnine za keš...

VI
Vivian
15:16 08.09.2022.

A sto je s milijardama koje gradjani drze u bankama ? Po to logici, to je isto "oprani" novac. U doba neizvjesnosti, a to je sadasnje, svatko pametan ce investirati u nesto opipljivo i vidljivo a to su nekretnine. UU neizvjesnim i kriznim vremenima novac gubi vrijednost, a vrijednost novca se obezvredjuje i inflacijom. Nekretnine su sigurna investicija, pogotovo na duzi rok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije