Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni Crnogorci

Preko granice pokušali prošvercati 28,5 kg marihuane

marihuana
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
13.02.2017.
u 15:52

Za ovo kazneno djelo osumnjičeni su vozač i njegov suputnik (61), također crnogorski državljanin. Utvrdi li se da su krivi, prijeti im kazna zatvora od jedne do 12 godina.

Oko 28,5 kilograma marihuane otkrili su policijski i carinski službenici u subotu oko 23 sata na međunarodnom graničnom prijelazu u Staroj Gradiški. Policajac je, naime, prilikom granične kontrole uočio mehaničke preinake na stražnjem dijelu automobila crnogorske registracije.

Droga čija se vrijednost na crnom tržištu procjenjuje na oko 285 tisuća kuna bila je zapakirana u 59 paketa, a u Hrvatsku ju je u svom automobilu pokušao prokrijumčariti crnogorski državljanin (33). Droga je bila namijenjena tržištu Europske unije. Za ovo kazneno djelo osumnjičeni su vozač i njegov suputnik (61), također crnogorski državljanin. Utvrdi li se da su krivi, prijeti im kazna zatvora od jedne do 12 godina. 

>> Optužena skupina zbog krijumčarenja 60 kilograma marihuane iz Srbije u Hrvatsku

>> Zaplijenjeno više od 10 kilograma marihuane: Skrivali, prepakiravali pa prodavali

Komentara 1

PU
Punmik
16:26 13.02.2017.

zar nije lakše iz nizozemske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije