Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog neovlaštene izmjene dokumentacije

Prekinuta gradnja zadarske Poliklinike

poliklinika, zadar
Dino Stanin
13.10.2009.
u 19:16

Ravnatelj Opće bolnice dr. Dario Nakić ističe kako ne zna koji su razlozi obustave radova vrijednih 150 milijuna kuna.

Bojim se da nema novca i da su zato prije nekoliko dana naredili prekid svih radova na zadarskoj Poliklinici. Ovu je rečenicu izgovorio jedan od radnika koji rade na Poliklinici, s kojim smo razgovarali na gotovo pustom gradilištu zgrade koja je zbog rata, a potom i zbog nedostatka novca, već jednom čekala gradnju dvadesetak godina.

Da to ovaj put neće biti tako, uvjeren je ravnatelj Opće bolnice dr. Dario Nakić, koji ističe kako ne zna koji su razlozi obustave radova vrijednih 150 milijuna kuna. Iz Ministarstva zdravstva pak tvrde:

– Ministarstvo je naredilo privremenu obustavu radova jer je OB Zadar mijenjao projektnu dokumentaciju bez naše suglasnosti. Tijekom radova zadarska nas je bolnica izvijestila o promjenama u projektnoj dokumentaciji iako nije dobila suglasnost. O svemu smo izvijestili i Državno odvjetništvo.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
20:54 13.10.2009.

pardon skoro 70 godina-još katastrofalnije !

AG
Agramer198
19:56 13.10.2009.

Pure_gold to što si rekao nije duhovita, ironična, pametna niti ikakva druga vrsta izjava osim retardirane. Ministra zdravstva, koliko god se možda ja ili ti ne slagli sa njegovim stavovima, ići uspoređivati sa jednim od najvećih krvnika XX. st. ti je vrhunac primitivizma i balkanizma (što su po meni sinonimi no nećemo sad zalaziti u semantiku)

AG
Agramer198
20:33 13.10.2009.

Jesam li ja igdje rekao da doktori ne rade dovoljno ili išta takvo?? Ili da se njihov rad honorira više nego što bi trebalo? Inače sestra mi radi kao kirurg tako da se naslušam priča o stanju zdravstva, ali svejedno stoji da nemreš čovjeka ZVAT MENGELE!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije