Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predstavnici CRANE-a upozorili Bernardića na prioritete poduzetnika

Čestitao im je na uspješnoj organizaciji najveće konferencije poslovnih anđela u Europi koja predstavlja značajan doprinos razvoju cjelokupne start-up scene u Hrvatskoj.
02. prosinca 2016. u 09:55 1 komentara 553 prikaza
Bernardić i CRANE

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić primio je u središnjici stranke predstavnike CRANE-a, mreže hrvatskih poslovnih anđela na čelu s predsjednikom te udruge Davorinom Štetnerom.

bernardić NAGRADIT ĆE AMBICIJE Ovo su Bernardićevi ljudi koji će ubuduće činiti jezgru SDP-a davor bernardić KRITIZIRANJE MARIĆA Bernardić: Ova Božićna reforma je krampus reforma koja donosi šibu najugroženijim skupinama stanovništva bernardić IVAN HRSTIĆ Kako Bernardić može poraziti Plenkovića

Čestitao im je na uspješnoj organizaciji najveće konferencije poslovnih anđela u Europi koja predstavlja značajan doprinos razvoju cjelokupne start-up scene u Hrvatskoj. 

Bernardić je istaknuo da će njegove aktivnosti kao predsjednika SDP-a u narednom razdoblju biti usmjerene na pripremu novih programskih politika stranke. Poseban naglasak bit će na mjerama za podizanje kvalitete obrazovanja, razvoja znanosti, istraživanja i inovacija, ali i na zalaganju za pravedno društvo jednakih mogućnosti radi zaštite svih koji žive od svoga rada. Također su s tim povezani i važni mikro, mali i srednji poduzetnici i obrtnici koji stvaraju povoljnu poduzetničku klimu. 

Predstavnici CRANE-a istaknuli su kako je s aspekta poduzetnika najvažnija stabilnost sustava te izbjegavanje stalnih izmjena pravila što povećava poslovnu neizvjesnost. 

Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • Avatar zirkus3
    zirkus3:

    iz iskustva,osoba koja nije osjetila "draz" realnog sektora nije kompetentna da sudi ili donosi odluke o istom.