Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni anđeli u posjetu

Predstavnici CRANE-a upozorili Bernardića na prioritete poduzetnika

Bernardić i CRANE
02.12.2016.
u 09:55

Čestitao im je na uspješnoj organizaciji najveće konferencije poslovnih anđela u Europi koja predstavlja značajan doprinos razvoju cjelokupne start-up scene u Hrvatskoj.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić primio je u središnjici stranke predstavnike CRANE-a, mreže hrvatskih poslovnih anđela na čelu s predsjednikom te udruge Davorinom Štetnerom.

Čestitao im je na uspješnoj organizaciji najveće konferencije poslovnih anđela u Europi koja predstavlja značajan doprinos razvoju cjelokupne start-up scene u Hrvatskoj. 

Bernardić je istaknuo da će njegove aktivnosti kao predsjednika SDP-a u narednom razdoblju biti usmjerene na pripremu novih programskih politika stranke. Poseban naglasak bit će na mjerama za podizanje kvalitete obrazovanja, razvoja znanosti, istraživanja i inovacija, ali i na zalaganju za pravedno društvo jednakih mogućnosti radi zaštite svih koji žive od svoga rada. Također su s tim povezani i važni mikro, mali i srednji poduzetnici i obrtnici koji stvaraju povoljnu poduzetničku klimu. 

Predstavnici CRANE-a istaknuli su kako je s aspekta poduzetnika najvažnija stabilnost sustava te izbjegavanje stalnih izmjena pravila što povećava poslovnu neizvjesnost. 

Komentara 1

Avatar zirkus3
zirkus3
10:57 02.12.2016.

iz iskustva,osoba koja nije osjetila "draz" realnog sektora nije kompetentna da sudi ili donosi odluke o istom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije