Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzna izjava

Predsjednik županijskog SDP-a: 'Birači su svima nama pokazali srednji prst'

Damir Mateljan
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/4
23.05.2017.
u 18:06

- Ne kažem da je SDP prošao jako loše, rezultati su čak i očekivani, ali loše je prošla opozicija, birači su svima nama, cijeloj politici, uključujući i HDZ-u, pokazali srednji prst - rekao je.

 SDP Karlovačke županije pozvao je na konferenciji za novinare birače u Ogulinu i Ozlju da izađu na drugi krug izbora i podupru kandidate te stranke, ali i Karlovčane da glasuju za Davora Petračića kao nezavisnog kandidata kojeg podupire SDP.

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Damir Mateljan rekao je kako "nije gotovo dok nije gotovo" te je pozvao birače da pogledaju i nacionalni kontekst, da prođu Hrvatskom od Međimurja, Istre i Primorsko – goranske županije i pogledaju kako se živi ondje gdje HDZ ne obnaša vlast kao što je slučaj u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

"Rezultati SDP-a očekivani"

 SDP-ov kandidat za župana Ivan Vuković, kojega je Damir Jelić (HDZ) pobijedio u prvom izbornom krugu, rekao je da je pobijedila "klijentelističko-ovisnička koncepcija politike koja funkcionira po načelu 'dobio si posao, glasuj za nas'".

Mateljan je s konferencije za novinare poslao poruku da moraju razgovarati, surađivati jer će "na idućim izborima HDZ moći objaviti svoje slike umjesto izbornih listića budući da je toliko slaba razjedinjena karlovačka oporba".

 "Pritom ne kažem da je SDP prošao jako loše, rezultati su čak i očekivani, ali loše je prošla opozicija, birači su svima nama, cijeloj politici, uključujući i HDZ-u, pokazali srednji prst", rekao je. HDZ je u karlovačkoj Županijskoj skupštini osvojio 44,42 posto glasova, SDP 15,82 posto, Živi zid 14,75 i Most 5,48.

Komentara 1

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
18:29 23.05.2017.

Koliko ja vidim, HDZ je u predgrađu Rijeke, drži kompletno primorje od Kraljevice, Bakra, Crikvenice, Novog Vinodolskog, drži velik dio Gorskog kotara, drži cijeli Rab i Mali Lošinj, tako da za 4 godine slijedi i bitka za konačno oslobađanje cijelog Hrvatskog primorja. Prvo Krk i Cres, i zaostali jugoslovenski džepovi po Gorskom Kotaru, onda manevar na Jelenje i Čavle, pa na Viškovo, pa se preko Kastva i Matulja spustiti do mora i ostaviti Republiku Obi-Frljićstan u potpunom okruženju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije