Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Predsjednik Milanović izrazio sućut kolegama i obitelji poginulog vatrogasca

Karlovac: Predsjednik Milanović sudjelovao na svečanom ispraćaju 1. kontingenta OSRH u Mađarsku
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
01.08.2022.
u 14:06

Komlenac je smrtno stradao u nedjelju prilikom gašenja požara otvorenog prostora na području Orašca - Gromače kod Zatona Dubrovačkog. Požar je u međuvremenu stavljen pod kontrolu, ali je i dalje aktivan.

Predsjednik Republike Zoran Milanović izrazio je u ponedjeljak sućut kolegama i obitelji vatrogasca Gorana Komlenca, koji je poginuo prilikom gašenja požara u okolici Dubrovnika

"Goran Komlenac stradao je požrtvovno spašavajući druge i njihovu imovinu od vatrene stihije. Njegovoj obitelji, kao i kolegama vatrogascima, izražavam svoju sućut i trajnu zahvalnost zbog spremnosti da svoju sigurnost žrtvuje za dobrobit drugih. Mali je broj dobrih ljudi kojima beskrajno dugujemo, a među njima su svakako hrabri hrvatski vatrogasci, kakav je bio i Goran" napisao je Milanović u objavi na Facebooku.

Komlenac je smrtno stradao u nedjelju prilikom gašenja požara otvorenog prostora na području Orašca - Gromače kod Zatona Dubrovačkog. Požar je u međuvremenu stavljen pod kontrolu, ali je i dalje aktivan. Istraga o uzrocima stradavanja je u tijeku. 

Ranije su svoju sućut izrazili predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

VIDEO: Misteriozne ljubičaste nakupine u Dravi

Ključne riječi

Komentara 1

HO
Homophob
14:48 01.08.2022.

Jos jedna nevina zrtva podmetnutih pozara hibridnog rata komsiluka protiv Hrvatske! Kada ce se tome stati na kraj na primjeren nacin? U danasnje doba je jeftino i dostupno staviti video kamere na snajperske nisane! Vojni snajperisti (ili civilni dobrovoljci) snimiti podmetanje pozara i potom ustrijeliti zlocinca da dokaz next pobjegne s mjesta zlocina. Tada se identificira zlocinca I dode se do nalogodavca i dokaze rat protiv drzave i naroda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije