Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predsjednički kandidat Josipović posjetio Vinkovce i Vukovar

josipović
Duško Mirković
21.12.2009.
u 15:58

Josipović je posjetio vinkovački Dom za starije i nemoćne osobe, a na vukovarskome središnjem trgu podijelio je mališanima 3000 paketića te pozvao birače na izbore.

Predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović danas je posjetio vinkovački Dom za starije i nemoćne osobe, a domaćini su mu rekli  da je on prvi predsjednički kandidat koji ih je posjetio.

Umirovljenicima je govorio o predsjedničkim ovlastima koje mogu biti veće i manje, ali kada ih se pravilno primijeni, mogu biti učinkovite, a odgovarao je i na pitanja o mirovinama. Na pitanje koliko je novca potrošio u kampanji, Josipović je rekao da je proračun bio 5,7 milijuna, a toliko je otprilike i potrošio.

- Malo je ostalo i za drugi krug pa ću morati dodati. Najveći dio novca za kampanju osigurala je stranka, nešto su donacije, a osobno sam podigao kredit od 400.000 kuna koji ću vratiti - rekao je Josipović.

Nakon Vinkovaca posjetio je Vukovar gdje je sudjelovao na tradicionalnoj
manifestaciji vukovarskog SDP-a “Božić u Vukovaru” na središnjemu vukovarskom trgu gdje su mališanima podijeljene tri tisuće paketića. Josipović je pozvao njihove roditelje da 27. izađu na izbore i “izaberu svjetlo, a ne tamu”.

Ključne riječi

Komentara 15

DE
demokršćanin
17:08 21.12.2009.

SJETITE SE VUČEDOLA ! Kad su ga ugledali,VINKOVČANI pomisliše da se pojavio drug iz PARTIJE iz VUČEDOLSKE ERE. Jedina politička stranka u Hrvatskoj čiji je on kandidat nosi ime PARTIJA.Pa zar to nije iz vremena VUČEDOLSKE ERE. SJEĆAJU SE SLAVONCI vladavine i terora partije prethodnice sadašnjeg SDP-a.

OB
-obrisani-
20:27 21.12.2009.

....josipovicu sto ti radis u vukovaru??? pa ti si 90tih javno bio protiv hrvatske dapace 2001. si pisao optuznice protiv nasih generala!!!

HR
hrvatin
17:29 21.12.2009.

Ovdje na slici im sigurnogovori da se ne moraju bojati za buducnost ako on pobijedi jer on ce zzbog njihove sigurnosti uciniti sve da sljivancanin ili mrksic budu premijeri Hrvatske ako on bude predsjednik.Dakle samo naprijed,dajte mu glas pa jee moguce nedaj Boze da Hrvati opet budu napustali svoje domove s vrecicama u rukama. Ustani Franjo Hrvatska te zove i postavi na tron sina svoga sokola pa da mirno spavamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije