Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Predsjednički kandidat Josipović posjetio Vinkovce i Vukovar

Josipović je posjetio vinkovački Dom za starije i nemoćne osobe, a na vukovarskome središnjem trgu podijelio je mališanima 3000 paketića te pozvao birače na izbore.

Komentari 15

HR
hrvatin
17:29 21.12.2009.

Ovdje na slici im sigurnogovori da se ne moraju bojati za buducnost ako on pobijedi jer on ce zzbog njihove sigurnosti uciniti sve da sljivancanin ili mrksic budu premijeri Hrvatske ako on bude predsjednik.Dakle samo naprijed,dajte mu glas pa jee moguce nedaj Boze da Hrvati opet budu napustali svoje domove s vrecicama u rukama. Ustani Franjo Hrvatska te zove i postavi na tron sina svoga sokola pa da mirno spavamo.

VL
DE
demokršćanin
17:08 21.12.2009.

SJETITE SE VUČEDOLA ! Kad su ga ugledali,VINKOVČANI pomisliše da se pojavio drug iz PARTIJE iz VUČEDOLSKE ERE. Jedina politička stranka u Hrvatskoj čiji je on kandidat nosi ime PARTIJA.Pa zar to nije iz vremena VUČEDOLSKE ERE. SJEĆAJU SE SLAVONCI vladavine i terora partije prethodnice sadašnjeg SDP-a.

VL
OB
-obrisani-
20:27 21.12.2009.

....josipovicu sto ti radis u vukovaru??? pa ti si 90tih javno bio protiv hrvatske dapace 2001. si pisao optuznice protiv nasih generala!!!

VL
AN
anahit
21:27 22.12.2009.

Nemojte se zafrkavat i glasovat za Mikšića, nema kompetencije! Informirajte se na Tuđmanovim stranicama, inače ćemo završiti ponovo u \"jugosferi\". Trenutak je sudbonosan, samo ga mediji namjerno takvim ne prikazuju jer žele da se sve nastavi u istom smjeru!

VL
SU
superman
16:18 21.12.2009.

Ivo Ne Znam Josipović je licemjerna, beskrvna i bezlična osoba koja ne drži do Hrvatske koliko je crno pod noktom. Stvarno je licemjerno i jadno da se Josipović kandidira na predsjedničkim izborima a htio je postati sucem Haškog tribunala nee bi li sudio tezu da je hrvatska nastala na zločinu te time sudio i našim generalima. E moj Josipoviću neke stvari se jednostavno ne zaboravljaju.

VL
OB
-obrisani-
16:56 21.12.2009.

Tu nekaj ne štima! Danas u 10:30 Tuđman je trebao biti u Vukovaru, VL nije ništa napisao pa ne znam je li stvarno i bio u Vukovaru. VL nam pak piše da je Josipović bio u Vukovaru, ali ja opett ne znam, jer slika koju su objavili je iz Požeško-slavonske županjije od 7.12.2009. Vrlo jadno od VL da se bavi falsifikatima. Što je bilo? Nije vam se dalo na snijeg i led ili ljudi nisu dočekali Josipovića kako ste si vi to zamislili? da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 59 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
HR
hrvatin
17:38 21.12.2009.

Sramotno je koliko \"hrvatski\"mediji,tisak i tv favoriziraju nekoliko lijevih kandidata,a o Tudjmanu i ostalima ni glasa.Jos je zalosnije sto narod to ne primjecuje i svojom potporom nesebicno vraca na vlast centralni komitet.Ovih par generacija sada koje imaju prigodu glasovati izravno ce biti odgovorne za pogibelji nasih potomaka u novoj sugoslaviji cija se uspostava zahuktava.Ne dodje li gospodin Tudjman na mjesto predsjednika himna Hrvatske ce biti pomijenjena u onu...Od vardara pa do triglava.Da samo podsjetim titoljupce i jugonostalgicare kako je ta njihove pjesma bila preoblikovana osamdesetih godina....Nema kave ni limuna,deterdzenta ni sapuna,jugoslavijoooooo... Eto toliko o tom raju na zemlji koji jos postoji u srcima mnogih\"hrvata\".

VL
BR
Brezovica
18:26 21.12.2009.

Majko mila što on ima tražiti u Vukovaru? Pročitajte što je učinio njegov SKJ_SDP prije samog početka rata na www.necenzurirano.com pod naslovom:SDP u dogovoru s KOS-om JNA predao oružje hrvatske teritorijalne obrane 1990. godine. Račan i njegova partija (u kojojj je i milanović i josipović i bandić) su najodgovorniji što su hrvati goloruki branili svoju zemlju. Tu cijenu je najviše platio VUKOVAR, a sada josipović ide tamo tražiti potporu da nas vrati ponovo na Balkan u tzv. jugosferu. Ti bezlična, prozirna biljko ne koračaj zemljom natopljenom krvlju hrvatskih heroja kojima tvoja partija nije ostavila nikakve mogućnosti za obranu. Ti nisi ni kaktus ti si obični korov.

VL
OB
-obrisani-
18:30 21.12.2009.

Pitanje je li jugoJosipović uopće bio u Vukovaru, ova fotografija je iz Požeško-slavonske županjije od 7.12.2009. Možda su njegovi navijači došli s neprimjerenim zastavama pa sa VL nije usudio objaviti fotke. da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU jošoš samo 59 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
SK
santa klaus
20:46 21.12.2009.

Vidi se tko je publika ovog antihrvata.Jadni penzioneri ( jadni ne svojom krivicom) , koje se može kupiti sa 100 kuna , a tako odlučuju o svijetu koji ostaje na mladima( tako sam bar negdje čuo) .Mikšića za predsjednika-sa lopovima nije tikve sadio

VL
OB
-obrisani-
21:09 21.12.2009.

Josipović u Vukovaru? he,he,he http://www.vecernji.hr/vijesti/josipovic-predsjednik-mesic-neke-ipak-nije-trebao-pomilovati-clanak-62639 da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 59 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
BT
bili-tartuf
00:16 22.12.2009.

ma koji pokvarenjak je ovi Njhonjo-Josipovic´,..bezskrupulozna persona, koja laze ljude u ocí,...a sa druge strane -\"nevidljivo\" pisé Optuznice protiv nasíh Generala u Haagu ??.. i Obogacúje se na mrtvima priko ZAMPA ??

VL
EN
enanckar
00:35 22.12.2009.

Nemam gdje postaviti pitanje koje zelim,pa cu ga poslati kao komentar ovome clanku makar s njime nema veze.Pitam se zar dr.Miroslav Tudjman nije bio niti na jednom skupu od 15.12.09.?

VL
BT
bili-tartuf
15:37 22.12.2009.

eko,..Njonjo-Josipovic´(oliti kuhana nogica),..ne bira sredstva,..sada je i dici urucíja 3000 \"specijalnih Esdipi paketicá \" sa travom..., \"progres-napredak-pobeda-zvazda-bractvo-jedibctvo\"..., brizni mi i sa takovon opozicijon-oportunistama...

VL
GV
goran vrtaric
06:15 01.01.2010.

Ako treba birati izmedju Bandica i Josipovica (obojica su lijevi) meni osobno je puno kompetentniji Josipovic. Ja poznajem izmedju ostaloga puno \"bivsih\" komunista, koji su urlali od tuge nakon smrti Josipa Broza, a onda devedesetih izmjenjali nekoliko stranaka, a pretezno onih na vlasti, ili blizu vlasti, a Josipovic je ostao dosljedan samom sebi, a to je samo po meni snaga karaktera. Hrvatska treba skolovanog, kulturnog, civiliziranog i nadasve svijetu prihvatljivog predsjednika, sto onaj coban Bandic sigurno nije, dakle izmedju dva zla, treba birati manje zlo. Ja mogu zamisliti Bandica kako na nekom sastanku npr. UN - a cese guzicetinu, a Josipovica ne., pa prema tome ko voli nek izvoli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.