Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGODBA ZA AGROKOR

Predsjednica se sastala s Maksimom Poletaevim

Kolinda Grabar-Kitarović i Maksim Poletaev
Foto: Ured predsjednice
05.06.2018.
u 16:21

Poletaev se u utorak sastao i s premijerom Andrejem Plenkovićem, a nakon toga sastanka izjavio je kako se nada da će se nagodba u Agrokoru postići što prije.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je prvog zamjenika predsjednika Uprave Sberbanka Maksima Poletaeva koji ju je upoznao s viđenjem Sberbanka oko postizanja nagodbe za Agrokor, naznačivši predanost Sberbanka dugoročnom ostanku u toj tvrtci i dijalogu s ključnim partnerima, izvijestio je u utorak predsjedničin ured.

Predsjednica Republike naglasila je značaj postizanja nagodbe za očuvanje stabilnosti hrvatskog gospodarstva i radnih mjesta, s čime se prvi zamjenik predsjednika Uprave Poletaev složio, kaže se u priopćenju.

Dodaje se kako je predsjednica posebno apelirala da se u postupku nagodbe vodi računa o interesima svih dobavljača i iznađe što pravičnije rješenje za sve.   

Poletaev se u utorak sastao i s premijerom Andrejem Plenkovićem, a nakon toga sastanka izjavio je kako se nada da će se nagodba u Agrokoru postići što prije.

Komentara 5

AN
antonelić
19:12 05.06.2018.

bravo dr.kolinda !!! sad se vidi tko zaista riješava probleme ... vlada se nateže više od godinu dana sa raznim opegejima , faktorinzima , povjerenicima , savjetnicima , lješinarima a rezultat nula ... a ona , kad bubne šakom po stolu , poletajev namah poleti i riješi se agrokor ... tako je riješila zagađenje u slav. brodu , most za čiovo , uspravnicu baltik jadran , povratak mladeži iz irske , kurikulum , a uskoro očekujemo ulazak u blagostanje kao što je najavila ... strpimo se samo da joj završe ispitni rokovi ...

DU
Deleted user
05:21 06.06.2018.

svi vole biti blizu zlatne koke ....sperbanka je postigla svoje i domogla se barem 10X vrijednije imovine od ulozenih financijskih sredstava... ....vodeci politicari su opet pokazali svoje pravo lice po tko zna koji put prodajom svega vrijednoga u bescijenje... ...stoo je jos preostalo za rasprodaju skoro pa nista.. ...hrvati imaju samo jedan put put bez povratka na zapad...

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
17:00 05.06.2018.

Predsjednica se sastala s Maksimom Poletaevim u palači doma na Balkanu i sa turistima soferom Frankom Whitom i domacicom Normom Bale na trotoaru vanka ograde Bijele kuče i oni su se zajedno osječali kao svoji na svom dijelu trotoara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije