Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet

Predsjednica putuje u Rusiju privatno, kao navijačica, i put plaća sama

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
27.06.2018.
u 17:47

Nazočit će nogometnom susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Danske

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ide bodriti hrvatsku reprezentaciju u Rusiji, putuje privatno, kao navijačica i put plaća sama. Nazočit će nogometnom susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva koji će se održati između reprezentacija Hrvatske i Danske u nedjelju u Nižnjem Novgorodu.

– Predsjednica Republike u Rusku Federaciju putuje privatno kao navijačica i sama će snositi troškove – kažu s Pantovčaka.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poznata je kao zaljubljenica u sport.

– Nogomet je za mene ljubav, nogomet je ponos, nogomet za mene znači zajedništvo i domoljublje – istaknula je K. Grabar-Kitarović kad je prije dvije godine primila tada novog predsjednika Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksandera Čeferina.

Premijer Andrej Plenković i neki ministri put na Svjetsko prvenstvo planiraju za sljedeći četvrtak kad bi uživo pratili hrvatski nastup u četvrtfinalu natjecanja. Naravno, za takav rasplet, prije toga Hrvatska u nedjelju mora pobijediti Dansku .

– Kako igraju, teško je predvidjeti gdje im je kraj – kazao je Plenković jučer na sjednici Vlade. 

Komentara 186

NE
Neufahrn
18:43 27.06.2018.

Koliko je kostao Avion za Pusicku sto je morao u Ankaru zato sto dama nije htijela nociti u hoteli tu se niste bunili sramota od ljudi i od novinara koji prave hajke ,a za vrijeme komunizma su sutijeli kao go..o.o u saki a sada su oni naj iskreniji naj posteniji i znaju svi sto je demokratija i sloboda piska ali to neznaci da mozedu po svakome pljuvati ,vrijedati i neprovijerene podatke izjavljivati to je smo SRAMOTA OD NOVINARSTVA i Novina koji dozvoljavaju da svasta pisedu u novinama

Avatar rubinet
rubinet
19:09 27.06.2018.

Njena nazočnost na srazu Hrvata i športskih suparnika Danaca dat će dodatnu snagu hrvatskim nogometašima.... Čestitam Kolindi..pogotovo što će sama platiti put....

TR
tramontana
18:21 27.06.2018.

A zašto ne bi išla. ? Ja nisam glasač Kolinde, ali ona je predsjednica, a vi dežurni pljuvači bolje razmislite o sebi, jer ona je i lipa, i pametna i poliglota za razliku od vas..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije