Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Predsjednica Grabar-Kitarović u loži s Putinom i Macronom

Kolinda Grabar Kitarović Rusija Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
14.07.2018.
u 20:54

U Moskvu sutra čarterom lete i Tolušić, Marić, Butković, Cappelli, Pavić... ali o svom trošku

Premijer Andrej Plenković finalnu utakmicu između Hrvatske i Francuske pratit će u Zagrebu, s navijačima, ali gdje točno, još je nepoznato.

No, zato je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović već isplanirala i svečani prijam nogometaša i njihovih obitelji u ponedjeljak na Pantovčaku (dodijelit će im odlikovanja), na koji su pozvani i premijer i predsjednik Sabora. Predsjednica putuje i u Moskvu, kao službena gošća ruskog predsjednika Putina, a na put kreće sutra ujutro čarter-letom. Planira se i njezin bilateralni susret s Putinom, s kojim će, zajedno s francuskim predsjednikom Macronom, finalni okršaj pratiti iz svečane lože.

U Moskvu ide i potpredsjednik Vlade Tomislav Tolušić te ministri Gari Cappelli, Marko Pavić, Goran Marić, Oleg Butković... koji putuju o vlastitu trošku. Vladimir Putin hrvatsku je predsjednicu na Svjetsko prvenstvo pozvao još za njihova službenog susreta u Sočiju, a Kolinda Grabar-Kitarović bila je već na dvije utakmice, na onoj s Danskom kao navijačica te na utakmici protiv Rusije kao gošća ruskog premijera Medvedeva, s kojim je igru pratila iz svečane lože. 

Premijer Plenković bio je s Gordanom Jandrokovićem na polufinalnoj utakmici protiv Engleske. Još nema informacija priprema li i Vlada prijam za hrvatsku reprezentaciju. Grad Zagreb najavio je doček vatrenih na Trgu, a premijer je pozvao da se taj dan radi skraćeno.

Kolinda Grabar Kitarović Rusija Hrvatska
1/7

 

Komentara 79

SO
SoloHan
21:21 14.07.2018.

Ivo Hrvatina posjetio rodnu kuću svog tate Ekrema u Novom pazaru i farmu krava, da i on napokon vidi pičku.

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
00:50 15.07.2018.

Ovo ce cetnicima i orjuni dodatno dignuti tlak. Ne zalim ih nimalo.

TR
tramontana
23:02 14.07.2018.

Rusija, Francuska i Hrvatska. A još da i Francuze povučemo za uši, e onda bi bilo smiha. Zamisli Putina da kaže Macronu. " Evo čestitam ti , ka šta si ti i meni". " lipo su nas lešali". A Kolili dodaje, " dobro, dobro, ako ne volite biti kuvani , slijdeći put će mo vas ispeći"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije