Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćeno iz Ureda

Predsjednica Grabar-Kitarović neće biti na prosvjedu u Vukovaru

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
03.10.2018.
u 17:13

- Predsjednica Republike Hrvatske neće prisustvovati prosvjedu u Vukovaru 13. listopada 2018. godine - odgovorili su na upit iz Ureda predsjednice.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović neće biti 13. listopada u Vukovaru gdje će se održati prosvjed protiv državnih institucija zbog neprocesuiranja ratnih zločina iz Domovinskog rata, javlja N1.

- Predsjednica Republike Hrvatske neće prisustvovati prosvjedu u Vukovaru 13. listopada 2018. godine - odgovorili su na upit iz Ureda predsjednice.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u više navrata kazao je kako prosvjed nije uperen protiv Vlade te nije odustao od njega niti nakon razgovora s premijerom Plenkovićem i ministrom Božinovićem.

Iako su čelnici HVIDRA-e poručili da prosvjed nema njihovu potporu jer je politiziran, brojne druge braniteljske udruge najavile su doalazak u Vukovar. A prosvjed je podržao i čelnik HRAST-a Hrvoje Zekanović najavivši kako će "stotine autobusa iz cijele Hrvatske krenuti prema Vukovaru".

Pogledajte video - Kolinda Grabar Kitarović u Afganistanu

Komentara 16

DU
Deleted user
17:26 03.10.2018.

A sto su mislili da ce doci...lako je biti svetac svetica dok ne dodjes u iskusenja... ...dobra gluma zlaata vrijedi...

KH
Khala
17:35 03.10.2018.

13.10. ima zakazano apliciranje botoxom i hijaluronom, nadogradnju XL trepavica, liposukciju trbušnog sala, pa ne moze.

DU
Deleted user
17:27 03.10.2018.

Bit će opet izbori, ali KGK sigurno neće više biti predsjednica. Imat će puno više vremena za torbice, kremice, šminkanje i obleku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije