Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nosila humanitarnu reviju

Pogledajte fotku staru 13 godina: Predsjednica Kolinda bila je manekenka u vlaku!

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: screenshot/UN
1/7
30.09.2018.
u 13:01

Nedavno su objavljene fotografije naše predsjednice u ruskom izdanju časopisa Marie Claire, gdje pozira u odjeći hrvatskih dizajnera, a to očito nije bio njezin prvi izlet u modne vode.

Naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović definitivno ima bogatu karijeru, ali malo ljudi se sjeća da je u svojoj karijeri ponekad odrađivala i humanitarne projekte. Jedan od tih projekata bila je i modna revija.

Nedavno su objavljene fotografije naše predsjednice u ruskom izdanju časopisa Marie Claire, gdje pozira u odjeći hrvatskih dizajnera, a to očito nije bio njezin prvi izlet u modne vode.

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

 

Modna revija na kojoj je predsjednica nosila ovu haljinu održana je u vlaku na relaciji Zagreb-Knin. Tamo nije bila sama, reviju je uz nju nosila i bivša premijerka Jadranka Kosor. Kolinda Grabar Kitarović nosila je tu reviju prije trinaest godina i nije čudno da su taj detalj mnogi zaboravili.

Pogledajte video predsjednice u vojnoj uniformi:

Komentara 81

MU
mulag
13:59 30.09.2018.

jako lijepa

HR
Hrvatska
13:54 30.09.2018.

Uvijek je bila prelijepaa. Najljepsaa Kolii!❤️❤️

JO
jozoblekic
13:57 30.09.2018.

Nije to NIŠTA kad josipović stavi petokraku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije