Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Nužno je osnovati zasebno Ministarstvo demografske obnove s vrlo širokim ovlastima

Predsjednica je naglasila nekoliko ključnih zadaća a to su osigurati potrebne mehanizme koje će roditeljima olakšati roditeljstvo, jačati veze s iseljeništvom i stimulirati povratak iseljenika

Komentari 31

Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
13:35 20.03.2017.

Da li netko našu Predsjednicu još doživljava ozbiljno?

VL
DU
Deleted user
15:20 20.03.2017.

Na istom skupu našli se jedan ozbiljan čovjek ,demograf, koji problematiku demografije ima u malom prstu i žena koja bi pitanja demografije rješavala birokratskim metodama. Najbolje je osnovati ljetni kamp za demokrafsku obnovu u koji bi dolazili samo odabrani, čisti,, uredni i domoljubno spremni!

VL
GR
grivec
14:22 20.03.2017.

Ma,da! Nemojmo mijenjati mentalitet i društvenu svijest, zbog čega je Hrvatska tu gdje je. Ni slučajno! Ajmo, još 101 novo ministarstvo. Samo "ministarstvena" Hrvatska Hrvata spašava! Da krene pronatalitetni bum "ministarstvene" djece. I, tada ovom raju na zemlji promijenimo naziv u "Republika Ministarstvo".

VL
NE
nevjerujženikojalaže
15:36 20.03.2017.

bez seljaka nema države a zemlju ste okrupnili dajući pojedincima, tu sva priča završava.

VL
DU
Deleted user
15:33 20.03.2017.

Sukus svega recenog na ovu temu je: Gospodja Zeljka Markic i gospodin Ladislav Ilicic ce upravljati Ministarstvom za demografski progres.

VL
DU
Deleted user
14:41 20.03.2017.

Apsolutno imamo potrebu za novim ministarstvima. Službenici spomenutog bi trebali imati ovlast upadati u spavaće sobe. Treba nam i novi namet za kontracepcijska sredstva.

VL
ON
onazg
13:13 20.03.2017.

mobbingiraju majke kad su na bolovanju zbog djeteta, a priča o demografiji. u

VL
OJ
ojojojo
14:35 20.03.2017.

zanimljivo je da i sudski predmeti ulaze u spolnu zrelost, valjda radi demografske obnove?

VL
DI
dijalekticark
16:51 21.03.2017.

Jedini,ne čarobni,štapić koji može pomoći Životu i demografiji je Moral dostojan ljudskosti . Izmišljanje ministarstava je put za zatiranje i ovo malo morala što nam je ostalo(a to je skoro ništica).

VL
Avatar southman
southman
13:37 20.03.2017.

I tko kaže da nam EU nije donijela koristi na nivou običnog čovjeka. Sada lijepo bez zapreka možeš u inozemstvo raznositi pice ili pakete i zaraditi više nego fakultetlija u Hrvatskoj !!!

VL
AN
antidogmatik
19:38 21.03.2017.

Više će alat koštati (Ministarstvo) od svrhe koju će tobož vršiti.

VL
RP
rpzagreb
21:14 20.03.2017.

Naravno, treba povećati ionako suludo velik i nadasve skup državni aparat. Nevjerojatno da je uvijek i redovito rješenje za sve probleme samo povećanje broja ministarstava, ureda ili agenija a pravi rezultat je uvijek nula.

VL
NO
nogogaz
13:08 20.03.2017.

Mi možemo imat takav natalitet, koliko njemačka treba radnika, mafija svojih posluga i država politka. Zbog migracija moramo razmislit kako sa natalitetom u budućnosti... Izbjeglice ugrožavaju naša radna mijesta u njemačkoj i cijeloj EU.

VL
KA
kapunjohan
07:38 22.03.2017.

Nevjerovatno, ljudi nemaju posla jer nema tvornica u kojima bi se mogli zaposliti. Neznam zašto nema dijece kad svi imaju pri ruki aparat za prozvodnju i potrebno je samo kratkotrajno udruženje muškarca i žene i prizvod je tu , samo što je do sada taj proizvod odlazio u izvoz. To kaže na to ako se taj prizvod i poveća ne znači da će se povećati naše stanovništvo, možda će samo porasti izvoz a da se to ne dogodi opet se kaže isti problem , radna mijest doma. Brže bi se demografski obnovili , kad bi uspjeli državu gospodarski ojačati pa da se mnogi vrate i tako osnažimo svoju produkcijsku snagu. Neznam što će raditi to ministarstvo, kad je sve na ,,dlanu,,.

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:30 22.03.2017.

Bravo Čokolinda ! Izgleda da im stalno nedostaje svježe nove administracije. Da ste sposobni onda bi ljudima osigurali radna mjesta i život dostojna čovjeka pa bi onda bilo i djece a tko će ovako i u ovakvim nenormalnim uvjetima pravitii sirotinju ? Koga stalno farbaju i lažu u lice ?

VL
Avatar Josip M
Josip M
00:37 24.03.2017.

Opet kažem ako uzmemo u obzir,osim kritike.Kulturu predlaganja,uključujući i stvaralačko kulturu.Onda ćemo nešto više zajednički dobroga i kvalitetnog na dugoročno i izmisliti.Ljudski je nešto i pogrješiti.Upravo mi idu neke dodatne kuglice po glavi. Pod," Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku moglo bi se utkati i ured za gospodarsku politiku.Ured RH za iseljeništvo,povratništvo i useljeništvo,pod jedan krov..Koje bi na temelju više ovlasti, udaralo i više muha uz put, te nas izvuklo iz više kriza.

VL
CE
centirion
04:13 21.03.2017.

Čemu sekiracija? Svi ćemo se iseliti ili pomrijeti! Ako nastave ovim tempom poreza,nameta i korupcije! Pitanje je da li ce Hrvatske kroz 20 godina upoće biti?

VL
Avatar Josip M
Josip M
00:18 24.03.2017.

Ljudski je nešto i pogrješiti.Upravo mi idu neke dodatne kuglice po glavi. Pod," Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku moglo bi se utkati:Ured za gospodarsku politiku.Ured RH za iseljeništvo,povratništvo i useljeništvo,pod jedan krov,uz više ovlasti.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
12:30 20.03.2017.

Kakvo ministarstvo? Zar nisi obecala da ces HR napraviti najbogatijom clanicom EU-a a I zemljom svijeta. Rekla si da kome se ne svidja u HR neka slobodno ide sto i radimo. Mi koji odlazimao smo samo Orjunasi.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:25 20.03.2017.

Zar stvarno netko misli da će nekakvo ministarstvo, kako god se zvalo natjerati ljude, ili bolje reći, nagovoriti da imaju više djece? Ili da će se netko vratiti u Hrvatsku iz Australije, Kanade, Njemačke, gdje ima posao i ne mora misliti hoće li moći platiti račun za struju.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.