Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Radić:

'Predlažem da se izglasa zakon o zabrani kandidature Miroslava Škore za bilo koju političku poziciju'

Zagreb: Miroslav Škoro održao konferenciju za medije na Trgu kralja Tomislava
Davor Puklavec/PIXSELL
04.03.2021.
u 19:50

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić komentirao je buru reakcija nakon što je objavljena informacija o kandidaturi Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreba

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić komentirao je buru reakcija nakon što je objavljena informacija o kandidaturi Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreba.

U strahu su velike oči, a nemamo srama da nas koči. Kako drukčije protumačiti samo neke od desetina salvi i osobnih uvreda koje su jučer i danas izašle u medijskom prostoru – objavljeno je na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Ostatak statusa prenosimo u cijelosti:

"Davor Filipović (HDZ): Nije dovoljan jedan parking, treba cijeli grad uzeti za parking.

Nikola Grmoja (Most): Najava Škorine kandidature je ličila na političko maroderstvo. Maroderi su vojnici koji nakon bitke pljačkaju leševe mrtvih vojnika.

MARIO RADIĆ: U STRAHU SU VELIKE OČI, A NEMAMO SRAMA DA NAS KOČI Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić...

Objavljuje Domovinski pokretČetvrtak, 4. ožujka 2021.

 

Anka Mrak Taritaš (Glas): Nakon gospodina Bandića, ne smije doći novi gospodin Bandić!

Ivo Josipović (SDP): Ne vjerujem da će nakon Bandićeva odlaska desnica preuzeti Zagreb.

Branko Bačić (HDZ): Škoro je odlučio upotpuniti kolekciju izgubljenih izbora.

Sandra Benčić (Možemo): Škoro će doći po treći poraz u godinu i pol dana.

Kao što smo i očekivali, ponovno se skuplja lijeva i kvazidesna koalicija, u zbornom pjevanju iz straha od gubitka vlastitih fotelja. Ne biraju sredstva niti riječi koje govore više o njima samima nego o onome koga vrijeđaju na najjadniji i najgnjusniji način. Predlažem koaliciji HDZ-a, Možemo, Mosta, SDP-a, Glasa, uz političke trabante koje možda nismo zapazili, da u Saboru izglasa zakon o zabrani kandidature Miroslava Škore za bilo koju političku poziciju, a koji će biti u skladu s izričitom izjavom Andreja Plenkovića kad je u pitanju Domovinski pokret, kako 'garantira da ti ljudi neće nikad doći na vlast u Hrvatskoj'.

Predlažem im da se zajedno fotografiraju ispred sabora prilikom izglasavanja tog zakona i zapjevaju pjesmu 'Oj drugovi je l' vam žao, rastanak se primakao'. Očekujemo daljnje napade o bilo kojoj temi, o bilo kojem članu obitelji, supružnicima, djeci, jer njima ništa nije sveto.
 
Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta."

Komentara 69

Avatar eurofašistoid
eurofašistoid
20:25 04.03.2021.

Plenkovićevi ljevičari na aparatima

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
20:27 04.03.2021.

Nek se Škorica kandidira. Čisto da malo promiješa karte... Što veći kaos to bolje. Jer nitko od ovih koji se nude ne zaslužuje ni primirisati gradonačelničku fotelju. Ni jedan. Najbolje bi bilo bojkotirati izbore.

VI
Vito
07:35 05.03.2021.

Zašto ne zabrane organizaciju pred sudom dva (2X) puta osuđenu za pljačku Hrvatske???U supšrotnom će stanovnicima Hrvatske ta organizacija zabraniti izbor. Kako je krenulo s upravnim sudom to je sve bliža opcija. Kriminalci su očito prevladali sudstvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije