Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVODOM DANA DRŽAVNOSTI

Predivne fotografije sa svjetske atrakcije: Slapovi Niagare u bojama hrvatske zastave

Slapovi Niagare u bojama hrvatske zastave
Foto: Consulate General in Mississauga
1/8
30.05.2023.
u 14:48

Osvjetljenje koje je organizirao Generalni konzulat RH u Mississaugi predstavlja snažan simbol veze između Hrvatske i Kanade te snagu hrvatskog identiteta u Ontariju i Kanadi, poručuju iz Generalnog konzulata

Hrvatska danas, 30. svibnja, obilježava Dan državnosti u spomen na konstituiranje prvoga demokratski izabranog višestranačkog Sabora 30. svibnja 1990. godine. Taj važan državni praznik obilježen je i na slapovima Niagare, o čemu je izvijestio Generalni konzulat RH u Mississaugi.

"Kako je noć padala, veličanstveni slapovi Niagare nalikovali su čarobnom platnu okupanom u sjaju - boja hrvatske zastave. Osvjetljenje koje je organizirao Generalni konzulat RH u Mississaugi povodom hrvatskog Dana državnosti predstavlja snažan simbol veze između Hrvatske i Kanade te snagu hrvatskog identiteta u Ontariju i Kanadi", ističe se.

VEZANI ČLANCI:

Generalni konzul Ante Jović s ponosom je, dodaje se, u društvu direktorice Parkova Niagare April Jeffs uključio osvjetljenje u kontrolnom tornju.

"Svim Hrvatima i hrvatskim državljanima u Kanadi, SAD-u i diljem svijeta čestitamo hrvatski Dan državnosti", poručuje Generalni konzulat RH u Mississaugi.

Komentara 5

KO
Kološanin
16:25 30.05.2023.

Svjetska atrakcija, slapovi Niagare, svijetle u bojama hrvatske zastave, ali boje hrvatske zastave ne svijetle na fontanama u hrvatskoj metropoli, Zagrebu. Zagrebačke fontane svijetlit će zato 10. 6.,na dan održavanja "Povrke ponosa", u svim duginim bojama. Bravo zagrebačkoj upravi i svima koji su je birali!

IL
ilustrator
15:41 30.05.2023.

bez uvrede, najljepša zastava najljepše boje. veličanstvena si domovino moja!

LE
lenger
16:50 30.05.2023.

Dobro bi bilo i spomenut da se zastava projecirala na američke i kanadske slapove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije