Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVODOM DANA DRŽAVNOSTI
Povratak na članak

Predivne fotografije sa svjetske atrakcije: Slapovi Niagare u bojama hrvatske zastave

Osvjetljenje koje je organizirao Generalni konzulat RH u Mississaugi predstavlja snažan simbol veze između Hrvatske i Kanade te snagu hrvatskog identiteta u Ontariju i Kanadi, poručuju iz Generalnog konzulata

Komentari 5

KO
Kološanin
16:25 30.05.2023.

Svjetska atrakcija, slapovi Niagare, svijetle u bojama hrvatske zastave, ali boje hrvatske zastave ne svijetle na fontanama u hrvatskoj metropoli, Zagrebu. Zagrebačke fontane svijetlit će zato 10. 6.,na dan održavanja "Povrke ponosa", u svim duginim bojama. Bravo zagrebačkoj upravi i svima koji su je birali!

VL
IL
ilustrator
15:41 30.05.2023.

bez uvrede, najljepša zastava najljepše boje. veličanstvena si domovino moja!

VL
LE
lenger
16:50 30.05.2023.

Dobro bi bilo i spomenut da se zastava projecirala na američke i kanadske slapove.

VL
FA
Fake
15:37 30.05.2023.

Prekrasno za vidjeti.Inače, kako je manjina iz Chicaga to preživjela.

VL
GO
goran2hr
09:08 13.06.2023.

Projeciranje zastave, pohvale, palac gore, tapšanje po leđima... i tsl. tričarije. Kao vole nas?! Kada "prijatelji" od nas nešto uzimaju onda je to itekako konkretno i opipljivo. Inače, 16.9.2022., američka vojska komemorativnim preletom iznad Šumadije odala je počast - chetnicima. Toliko o tome za što nas Hrvate drže....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.