Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Zagrebu

Pred zgradu USKOK-a donijela benzin i prijetila da će se zapaliti

Dubravka Jasika
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
23.09.2014.
u 17:34

Prije dvadesetak dana, Jasika je u dramatičnoj akciji u Svetom Filipu i Jakovu deložirana iz svoje kuće

Zagrebačka policija privela je 63-godišnju Dubravku Jasiku koja se u znak protesta namjeravala zapaliti ispred zgrade USKOK-a u Gajevoj ulici.

Prije dvadesetak dana, Jasika je u dramatičnoj akciji u Svetom Filipu i Jakovu deložirana iz svoje kuće. Pred zgradu USKOK-a danas je donijela kantu benzina i šibice te kazala da će se javno spaliti ako je netko iz Ministarstva pravosuđa ili USKOK-a ne sasluša.

Završila na psihijatriji

Večernjem listu su iz policije rekli da protiv Dubravke Jasike zasad neće podignuti nikakvu prijavu i da joj je nakon incidenta ispred Gajeve liječnička pomoć pružena u policijskoj postaji. "Potom je smještena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu", kazali su iz policije. Neslužbeno doznajemo da je Jasika nakon boravka u policiji završila na odjelu psihijatrije.

Jasika je iz svoje kuće u Svetom Filipu i Jakovu kod Biograda 3. rujna iznesena zajedno sa 30-ak aktivista Udruge Živi zid. Policija se nakon sat vremena uspjela maljem razbiti vrata i probiti se do aktivista Dubravke Jasike i njezina sina te su ih, uz krikove i uzvike, uspjeli odnijeti iz kuće. Jasiki je pozlilo pa je pozvana i Hitna pomoć, a cijelu mučnu akciju gledali su i turisti.

>>Biograd: Policija iz kuće iznijela ženu i sina te 30-ak aktivista

>>Policija iz kuće iznijela aktiviste Živog zida

Komentara 9

ME
melinda
17:21 23.09.2014.

Sve je to u redu jos samo kada bi autor ovoga clanka napisao zasto su je delozirali ako nije po zakonu onda bi mogli odrediti ko je u pravu ovako mozemo samo nagadati

BJ
Bjelovar112
21:38 23.09.2014.

Neka gospodja kaze kada je odselila iz Bjelovara i cime su se bavili u Banja luki zatim su dosli u Podunavlje pa tek potom na Jadran . Gdje joj je suprug i cime se bavi .

MI
miso
18:00 23.09.2014.

Dakle, bolje bi joj bilo da je ..., nego što je završila ... . Dat će joj Haldol depo i onda će se ... kao i svi koji su ga dobivali. Jadni ljudi - na krivom mjestu traže pomoć. Za njih je jedino rješenje ... .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije