Naslovnica Vijesti

Pravaš Balić na fejsu naredio: 'Dostavite mi imena ovih 76 što su glasovali za lignju'

Svim članovima naredio je i da izađu na izbore iduće nedjelje i glasauju za Kolindu Grabar Kitarović
04. siječnja 2015. u 15:36 142 komentara 11322 prikaza
Jozo Balić
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Na društvenoj mreži Facebook pojavila se naredba predsjednika podružnice Šestanovac stranke HSP dr. Ante Starčević, Joze Balića da svi članovi  moraju izaći na izbore iduće nedjelje i glasati za Kolindu Grabar Kitarović.

- Nema iznimki i opravdanja i pratit ću vas na glasačkim mjestima! Pronađite ovih 76 glasova za lignju i dostavite mi njihova imena do 9. 1.!., napisao je Balić u svome Facebook statusu. U općini Šestanovac pravo glasa imalo 1927 glasača, a glasanju je pristupilo 1038 njih, dok je važećih listića bilo 1024. Kolinda Grabar Kitarović osvojila je 655 glasova, Kujundžić 199, Sinčić 94, a Josipović 76.

>> Daniel Srb pozvao HSP-ovce i simpatizere za glasuju za Kolindu Grabar Kitarović

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar stinatvrda
  stinatvrda:

  Hm, može li mi netko objasniti zašto je stavljena slika Ruže Tomašić izna članka? Iza toga stoji namjera, vjerojatno vrlo perfidna, kakvih smo se u ovoj kampanji od ovih "novina" i "novinara" doista nagledali do iznemoglosti.

 • gustirna:

  Lako za sestanovac.treba pogledati kako udba falsificira glasove dijaspore.....

 • mvalid11:

  Baš ste mi popravili raspoloženje nakon što sam pročitala ovaj članak. Kako se dobro, sretno i slobodno u svojoj domovini Hrvatskoj osjećam kad me ne obavezuju nikakve stranačke stege, naredbe i kontrole...