Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revizionistički marš
Povratak na članak

Prava cijena prekrajanja povijesti: Mi smo žrtve! Braćo i teritoriji, na okup!

Osjećaj izdaje, prikraćenosti i nepravde, zavjere, iskorištavanja i sladostrasnog uživanja nad tuđom nevoljom nije rezerviran samo za Mađare i Talijane. Osjećaju ga i Hrvati, s tim emocijama usmjerenim prema Beču, Pešti, Beogradu ili sad Bruxellesu

Komentari 155

DD
ddh
14:16 15.06.2019.

T.zv. "novinarka" koja je taj clanak nadrobljen izmisljenim spletkama plasirala u VL, treba pod hitno pomoc psyhijatra. Kakva Velika Madjarska ili Velika Italija? To su gluposti te spletkaroske koja podmuklo zeli stvoriti nekakav negativum kod predsjednika Vlade i Predsjednice kojii kao ne reagiraju dovoljno na teritorijalne snove nekakvih Madjara ili Talijana. Druga je stvar sa Srbima. Oni nece nikada, poslozeni oko njihove mitomanije i njihovih lazi odustati od Velike Srbije. A usporediti Beograd, Budimpestu i Bec iz 18-tog ili 20-tog stoljeca sa danasnjim Brüsselom je dokaz sizofremije kod te quasi "novinarke" i njezinog idiotskog prenamaganja. Hrvatskoj ne prijeti nikakva opasnost niti od Italije niti od Madjarske, ali je opasnost za Hrvatsku od strane medija u Hrvatskoj, medija koji nisu mediji, nego u vecini propagandisti Yugoslavena i Srbije koja ceka samo povoljan trenutak, kad ce ponovno poceti zvrckati sa oruzjem.

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
13:24 15.06.2019.

Evo šoroševska janičarčad ne miruje.Dalje kopaju, ruju po susjedima našim s jednim jedinim zadanim ciljem:DRŽATI HRVATSKU PODALJE OD V4. Tu se javlja neka ukiseljena huškačica s izmišljenom faktokgrafijom koja bi u normalnijim zemljama možda dovela izopćavanja iz medijskog svijeta( za neukije: vidi slučja novinara Spiegela koji je godinama fabricirao "vijesti" po narudžbi). Izrugivanje sakaćenju jedne zemlje i jedne nacije je primitivan i vulgaran čin jednako kao i negiranje ili omanyivanje holokausta. Dakle piše nam Veljkovićka, od nekog tamo Veljka, piše nam svašta. O nekakvim zločestim susjedima. Samo nekako "slučajno" zaboravlja na prekodrinske.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
14:05 15.06.2019.

Zanimljivo da je ova soroševka popljuvala sve države u okruženju u kontekstu teritorijalnih aspiracija osim jedne, nama susjednog pašaluka-pametnom dovoljno; yugo bagra, njušim vas na kilometre ...sa svim što svojom prljavom propagandom svakodnevno zagađujete sav medijski prostor u RH, opet ne uspijevate uvjeriti narod u ispravnost vaše agende👿👿Mogu samo ponoviti ono što su neke kolege već izjavile: kamoli sreće da Hrvatska ima jednog državnika kao što je Orban!!

VL
Avatar Pancevac
Pancevac
13:13 15.06.2019.

Zupanija gde je Pancevo zvala se Torontal,nama je Pesta bila glavni grad. Zrenjanin se zvao Beckerek,Kikinda Nagy Kikinda......ne pre tako puno godina. Vojvodina je Delvedik -Juzna Zemlja. Kacarevo se zvalo Franzwald..... eto malo istorije.

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
14:07 15.06.2019.

Prije nego što dajemo ocjene o pravednosti ili nepravednosti Trianonskog ugovora treba procijeniti ono što se događalo davno prije toga:pravednost ili nepravednost procesa formiranja mađarske nacije:jedna mala neindoeuropska,ugrofinska ratnička skupina silom i osvajanjima nametnula je svoj jezik i identitet slavenskimm i germanskim narodima od čijeg etničkog supstrata je formirala suvremenu mađarsku naciju.I što sada?

VL
ZA
zagabria1
13:49 15.06.2019.

Mađarska pati od sindorma velike imperije kao i Srbija. Obje zemlje prati osjećaj lažne veličine i nemogućnost i vojna inferirornost da takve imperije i izgrade. Evo mi u znak dobro volje pokloniti ćemo im Vojvodinu, nek si je uzmu da ne budu neraspoloženi. I neka budu tiho da im ne vratimo za zulume u AU monarhiji

VL
PU
Pukovnik
13:42 15.06.2019.

Bezveze ljudi, bezveze država. Nitko ih u Europi ne razumi a prije (pa i sada) su im žene pušile po Dalmaciji za smještaj.

VL
SZ
slaven.zadravec
13:25 15.06.2019.

Nezgodna dilema za nacionaliste: odreći se Orbana i njegovih nacionalističkih načela (istih kao kod nas) te time i vlastitih načela ili priznati Orbanu pravo na posezanje (u skladu s nacionalističkim načelima) za našim teritorijima.

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
13:37 15.06.2019.

Svi narodi oko nas su suverenisti, imaju svoje orbane i brinu o svojim interesima. Čak i balije. Jedino bi mi trebali biti naivne budale, po mišljenju naših yugića.

VL
Avatar Foton
Foton
14:06 15.06.2019.

Madzari vladali Hrvatima od 1102 do 1918, pa nas malo pustili, a sad bi se vratiliu Hovatorszag. Pa ako vec moramo bitati nekog Madzara ja bi radje Sorosa nego Orbana, cini mi se manje opasnim.

VL
ZA
zagabria1
13:56 15.06.2019.

Ne znam za ostale ali meni je mađarsko posezanje za hrvatskim teritorijem ravno gledanju Lud zbunjen normalan. Zabavlja me. Nikada oni nisu bili neki ratnici, uvijek su Hrvate slali da ratuju za njihove interese. E pa gospodo sada ti Hrvatii ratuju za svoje interese, a vi vidite kako ćeteostvariti svoje. Možda da unajmite Legiju stranaca, pod vodstvom nekog Hrvata :)

VL
MA
marsovac
13:05 15.06.2019.

urbane; ako jos neznas, odi pitati srbe kako su prosli,.......

VL
Avatar navijač
navijač
14:07 15.06.2019.

Znamo mi Hrvati tko su nam neprijatelji vrlo dobro Ne treba nam to nitko govoriti a naj manje novinari VL.

VL
Avatar TheJack
TheJack
14:17 15.06.2019.

Povijest je cudo, bumerang opaka naprava, a trcanje pred rudu, omiljen politicki koncept u hrvata, u kojih se smatra pravicnom madjarska aspiracaja prema teritoriju Srbije upravo iz povijesnih, tvrdih cinjenica, dok u slucaju Hrvatske isto ne vazi!? Isto (ne)djelo negdje je legitimno, a negdje ne. Maloumno, nije li?

VL
DU
Deleted user
13:35 15.06.2019.

Nečitljivo

VL
AF
afer
13:00 15.06.2019.

Treba pjevati miru i imati suh barut.

VL
Avatar bokolo
bokolo
14:18 15.06.2019.

A gdje su Rimljani da stave svoje zahtjeve na Evropu, Aziju i Africu ?

VL
RE
rerun
14:30 15.06.2019.

Dovoljno joj je pogledati ime i prezime i sve je jasno tko i zašto piše

VL
CR
cromak
15:43 15.06.2019.

Novinarka je psihopata i zivi u kopleksu nize vrijednosti. Mozda ima problema sa nostaligijom. Primjecujem da prikuplja potrosni materijal prazni glava,koji misle ako su nesto procitali da je to iistina i da nesto znaju Bijeda za VL i propagandu koju zaposljava takav kadar.

VL
SV
stjepan v.
16:58 15.06.2019.

ne citam gluposti. vidim naslov i ovu jadnu Veljkovic na slici.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.