Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNI PROFIL

Poznati lanac brze prehrane upozorio prijevaru: 'Obmanjuje korisnike lažnim ponudama'

Zatvara se McDonald's u Sarajevu
Foto: Damir Hajdarbasic/PIXSELL
1/3
18.01.2024.
u 13:35

Molimo vas da se zbog vaše sigurnosti ne prijavljujete na web stranice koje nisu u domeni mcdonalds.hr te da ni u kojem slučaju ne dijelite svoje osobne i financijske podatke, ističu iz McDonald'sa

McDonald's Hrvatska na svojoj je službenoj stranici upozorio na prijevaru kojom se obmanjuju korisnici društvenih mreža. Naime, kako su naveli, pojavio se lažni profil "McDelivery Hrvatska" koji se predstavlja kao njihov lanac brze prehrane.

"Zbog pojave profila McDelivery Hrvatska koji se lažno predstavlja kao McDonald's Hrvatska i obmanjuje korisnike društvene mreže Facebook lažnim ponudama, želimo istaknuti kako je ovo naš jedini pravi profil", naveli su iz McDonald'sa na Facebooku. 

Naime, riječ je o profilu koji objavljuje lažne ponude te nudi mogućnost osvajanja hrane. Pritom navodi korisnike da pritisnu na poveznicu. Prve su se objave na toj stranici pojavile prije pet dana, a jedna je već označena kao "netočna informacija". 

Foto: Facebook/Screenshot

"McDonald's Hrvatska ni na koji način nije povezan s tim profilom, web stranicom na koju vode linkovi s tog profila ili drugim aktivnostima. Molimo vas da se zbog vaše sigurnosti ne prijavljujete na web stranice koje nisu u domeni mcdonalds.hr te da ni u kojem slučaju ne dijelite svoje osobne i financijske podatke", dodaje se iz McDonald'sa.

Dok su neki korisnici ispod objava stranice "McDelivery Hrvatska" pisali kako je riječ o prijevari, tamo se nalaze i komentari korisnika Facebooka koji tvrde da su dobili nagradu. Naime, oni su ispod svake objave lažnog profila objavili fotografiju hrane iz McDonald'sa te se zahvalili na tome što su je dobili. Mnogi su zbog toga istaknuli kako je, također, riječ o lažnim tvrdnjama. 

"Nema naših, sve stranci komentiraju", "Zanimljivo kako su pakete dobila sve prava hrvatska imena", pisali su neki. 

VIDEO Priveden mladić koji je osumnjičen da je brutalno pretukao maloljetnika u Slavonskom Brodu

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
17:06 18.01.2024.

Vijest godine je za mene bila da su se lani u susjednoj BH ili HB McDonaldsove filijale pozatvarale. Jerbo Bosanci ne znaju sve, ali znaju razlikovati meso od kartona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije