Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Pozirali golišavi kako bi pomogli napuštenim psima

Modeli su Zagrepčani, dečki iz susjedstva, koji su pozirali sa svojim ljubimcima ili s napuštenim psima koji traže dom
08. prosinca 2018. u 12:00 3 komentara 539 prikaza
Foto: Woff Woff/Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Golišavi muškarci modeli su ženskog kalendara PASSiON koji se pojavio u prodaji, a dio prihoda namijenjen je zagrebačkoj Udruzi S-PAS koja udomljuje i skrbi za napuštene životinje.

Modeli nisu profesionalni manekeni već dečki iz Zagreba koji su pozirali sa svojim kućnim ljubimcima ili sa psima iz azila koji nemaju dom. S obzirom na humanitarni cilj projekta, svi su volontirali. Kampanju je pokrenula vlasnica hrvatskog branda ručno rađenih ortopedskih Bean Bag kreveta za pse i mačke Woff Woff. Željela je pokazati da svi mogu pomoći, da ne moraju uvijek slavni poticati na pomaganje, već da to može učiniti svaki ljubitelj životinja. Fotografije su prirodne i prikazuju pravu ljubav između psa i vlasnika.

 | Autor : Woff Woff/Promo Foto: Woff Woff/Promo

Ovaj jedinstveni projekt spaja humor s plemenitom svrhom, kalendar na šaljivi način želi stvoriti alternativu već izlizanim kalendarima s ženskim golišavim fotografijama u raznim radionicama.

– S prijateljicama sam se šalila na račun kalendara u, primjerice, automehaničarskim radionicama, kako i mi volimo pogledati lijepo muško tijelo, a za nas nema takvih kalendara! Odlučila sam napraviti jedan takav, koji će i mene i druge žene nasmijati i razveseliti svaki mjesec kad okrenemo novi list – izjavila je autorica projekta i vlasnica branda Woff Woff Morana Barbara Lučić.

Kalendar je osmišljen kao idealan poklon za nadolazeće blagdane. Kupuju ga žene, ali i muškarci kao poklon svojim djevojkama, suprugama, sestrama i prijateljicama. Kalendar se može kupiti putem web trgovine na adresi: www.woff-woff.com/hr uz donaciju od 70 kuna, a može se i naručiti putem maila woff@woff-woff.com i na Facebook stranici.

pozne godine Teže se kreću, slabije čuju i vide, ali jednako vas vole
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar Stimy
  Stimy:

  Kad pomislim da sam pročital najveću glupost, evo još veće. I tak iz dana u dan. Bravo drug urednik. Kad bu članak o Milevi iz Vlasotinca?

 • mladen.rados.71:

  Sta je ovo ponuda deckica za Sabor oprostite ali o postitucija gej udruga 1 % pucanstva maltretira normalni svetinju .....

 • crodux:

  baš su primitivni i željnji pažnje..