Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordna zapljena

Požeški Rambo u kući čuvao arsenal oružja

Požeški Rambo u kući čuvao arsenal oružja
Foto: PU požeško-slavonska
1/2
07.05.2018.
u 15:40

Iako je 'Rambo' otprije poznat policiji po sličnim kaznenim djelima, policijski su službenici ostali iznenađeni količinom pronađenog oružja, dovoljnog za 'manji rat'

Četiri puškomitraljeza, tri automatske puške, tri poluautomatske puške, dvije puške M-48, tri karabina, četiri bombe, tri ručne bombe, tri protupješačke mine, tromblonska mina, 3692 komada streljiva... To je samo dio iz povećeg arsenala oružja pronađenog u obiteljskoj kući 78-godišnjaka iz Brestovca kraj Požege, koju su temeljem sudskog naloga pretražili požeški policajci.

Iako je 'Rambo' otprije poznat policiji po sličnim kaznenim djelima, policijski su službenici ostali iznenađeni količinom pronađenog oružja, dovoljnog za 'manji rat'.

Starac će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja od 78-godišnjaka je iz preventivnih razloga oduzeto oružje i streljivo za koje je posjedovao dozvolu za držanje i nošenje - rekao je voditelj grupe za organizirani kriminalitet Policijske uprave požeško-slavonske Hrvoje Gašparac.

Ključne riječi

Komentara 6

TR
trabant7
19:56 07.05.2018.

Bojite se Pupovca pa nećete reći da ima previše faza.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
21:07 07.05.2018.

A pazi Jugoslovenske artiljerije... Tako kad pogledas svaki drugi auto u hrvatskoj stari Jugo, Stojadin, kec, peglica, fico...sve iz stare Juge!

BL
bljak007
18:27 07.05.2018.

Šešeljev spavač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije