Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški uvjeti

Fotografija koja pokazuje zašto svi vole vatrogasce: 'Ovo je heroj'

Vatrogasac spava na nosilima
Foto: Facebook
1/9
18.07.2017.
u 08:44

Znaju da ih na terenu ne čeka nikakav luksuz i to ih ne brine previše.

Da vatrogasci daju sve od sebe kada je riječ o spašavanju ljudi i gašenju požara, to već svi znamo. Poznato nam je i da nemaju goleme plaće i da se često koriste jako starom opremom.

Bez obzira na sve te loše uvjete i manjak opreme, oni će bez problema stati i pred najveći požar kako bi ga pokušali spriječiti u širenju.

Znaju da ih na terenu ne čeka nikakav luksuz i to ih ne brine previše. Za kratak predah u borbi s požarom dovoljna su i nosila, a upravo je na njima malo odmorio jedan od heroja.

Vatrogasac spava na nosilima
1/38
Ključne riječi

Komentara 37

Avatar dmitarX
dmitarX
09:19 18.07.2017.

Svaka im čast, da..! Ali, to je poziv koji su odabrali.

SA
samograd
11:53 18.07.2017.

Zar se mora uvijek uvlačiti u priču sabor,ministri,nečija plaća ...To su vatrogasci to im je posao ;normalno je da će se susresti sa ovakvim požarima.Svaka im čast i naklon do poda ,odradili su to vrhunski i idemo dalje

Avatar utunelu
utunelu
09:21 18.07.2017.

ajmo prestati gajiti osjecaje prema njima vec o vatrogascima pisati istinu, kao prvo i prvo postoje dvije podijele vatogasaca 1)dvd-znaci na dobrovoljnoj bazi 2)profesionalni vatrogasci .. prva skupina gasi pozere ako treba u gacama ,dok drugu sam se imao prilikeke osobno uvjeriti kako su postupali..gorio je krov zgrade,dosla su prvo jedna ekipa,valjda da vise o cemu se radi..nakon dojave o pozaru na krovu oni salju izvidace..15 minuta je lik s kranskom kosarom za reflektor namjestao kamion,onda je podigao reflektore na zgradu,pa su gledali sta ce i kako ce postupiti,za to vrijeme krov tj ispod krova tinja i dimi se cijelo naselje,tada su pozvali pojacanje i cistternu i pocinje gasenje dobrih 25 ili vise minuta od dolaska..prvi mlaz vode je usmjeren na tinjajucu povrsinu nakon 25 minuta!! Gasili su pozar 5 sati oko 150 m2, krovai zgorila su dva stana,da netko ima bar malo znanje da trazi pravdu na sud da se dokaze da su vatrogasci postupali potpuno amaterski!!Ovo isto ispricam frendu iz dvd-a,i pitam ga jel to se tako radi da se prvo 20 minuta gleda pozar..kaze jasno da ne,oni JPV oni imaju male place ,njima se to bas i ne radi!!Mi iz dvd-a udaramo junacki i srcem na pozar ne razmisljamo o nagradi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije