Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO UGAŠEN

Požar u popularnom kafiću na šibenskoj rivi: Gorjelo skladište, policija utvrdila uzrok

Šibenik: Požar u kafi?u na šibenskoj rivi
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.05.2023.
u 12:01

Glasnogovornik Pavić je naknadno potvrdio kako se radilo o tehničkom kvaru na jednom od električnih uređaja u skladištu ugostiteljskog objekta zbog kojeg je došlo do požara

Jutros je izbio požar u popularnom šibenskom kafiću na samoj rivi u gradu. Gusti dim primijećen je nešto prije 7 sati, a na mjesto događaja izašlo je sedam vatrogasaca s dva vatrogasna vozila. 

Glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić potvrdio nam je kako je policiji dojava o gustom domu iz ugostiteljskog objekta stigla u 6,56 sati, dodajući kako je požar brzom reakcijom vatrogasaca ugašen u 7,15 sati. ''Radi utvrđivanja okolnosti izbijanja požara obavit će se radnje očevida uz prisutnost protupožarnog inspektora'', dodao je glasnogovornik.

Radi se o požaru skladišnog prostora, potvrdio je Centar 112 za Šibenik In, a plamen je ubrzo stavljen pod kontrolu. U vrijeme požara nije bilo ljudi u kafiću tako da nema ozlijeđenih osoba, a dio mještana u okolici bio je bez struje u jutarnjim satima.  Glasnogovornik Pavić je naknadno potvrdio kako se radilo o tehničkom kvaru na jednom od električnih uređaja u skladištu ugostiteljskog objekta zbog kojeg je došlo do požara. 

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Velika međunarodna policijska akcija: Otkriveno udruženje povezano s kriminalitetom droge

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije