Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija pomoći

Kupljen traktor za hrvatskog branitelja koji je u požaru ostao bez svega

Akcija pomoći branitelju Pavi Župariću
Foto: Hrvatska pošta
1/2
25.05.2023.
u 22:46

Riječ je o akciji koju je inicirao potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved

Prije nekoliko mjeseci hrvatski branitelj iz naselja Topole kod Bošnjaka Pavo Župarić izgubio je kuću i traktor. Ubrzo poslije toga pokrenuta je akcija nabave traktora za Župarića kojoj se priključila i Hrvatska pošta. Riječ je o akciji koju je inicirao potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, a u prikupljanju sredstava sudjelovala je i Koordinacija udruga sudionika Domovinskog rata HPT.

Doniranjem sredstava za nabavu traktora Pošta se priključila Župarićevim mještanima i drugim tvrtkama te institucijama u akciji prikupljanja pomoći. Danas je upriličena primopredaja traktora kojoj je u ime Hrvatske pošte nazočio je član Uprave Siniša Šukunda.

VEZANI ČLANCI:

- Hrvatska pošta prisutna je u svim krajevima Hrvatske te smo itekako svjesni naše odgovornosti prema lokalnoj zajednici. Ponosan sam što smo se priključili akciji koja će gosp. Župariću nakon velike tragedije osigurati budućnost u Hrvatskoj – rekao je Šukunda.

Društveno odgovorno poslovanje jedan je od temelja Korporativne strategije Hrvatske pošte i uključuje sva tri ESG (Environment, Social, Governance) kriterija: okoliš, društvo i upravljanje.

VIDEO Velika međunarodna policijska akcija: Otkriveno udruženje povezano s kriminalitetom droge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije