Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK OSTAJE
Povratak na članak

Krstičević: Ja sam ministar obrane dok me Sabor ne razriješi

Želim još jednom izraziti zahvalnost svim ljudima u Dalmaciji na gašenju požara, vatrogascima, pripadnicima vojske, policije i na solidarnosti pokazanoj u gašenju požara, rekao je Krstičević

Komentari 107

BO
bojuki1
15:37 19.07.2017.

Trenutni zapovjednik DUZS je Lozančić- Milanovićev sluga, a zapovjednik vatrogasaca Tucaković - istaknuti član SDP-a i sada kriv Krstičević, nevjerojatno! Definitivno netko bi trebao podnijeti ostavku ili biti smijenjen, a činjenice govore tko bi to trebao biti! Čelni čovjek DUZSZS Lozančić na TV-u izjavljuje da on ni sada nije siguran kada je uputio vojsci poziv za pomoć! Pa to je nevjerojatno. Partijski mediji se ne bave ovom dvojicom koji su najodgovorniji u sustavu već predsjednicom Kolindom, nju blate, prozivaju, svađaju je s Plenkovićem, a Krstičević naivno nasjeda na sve te partijske spinove koji se provlače kroz medije kao i premijer kojem izvješća pismenim i usmenim putem dostavljaju SDP-ovci Tucaković i Lozančić. Predsjednica je izjavila da je vojska trebala prije izaći ne teren optužujući Lozančića i Tucakovića koji su sabotirali pozive vojsci upomoć, ali mediji su prodali svoje spinove o odgovornosti Krstičevića na koje je nasjeo i Krstičević koji kad se ohladio i vidio da su ga novinari na terenu obmanjivali, shvatio u čemu je priča. Uglavnom, čovjek iz HEPa je rekao da nije uzrok požara iskra sa dalekovoda, dakle požari su očito podmetnuti, sa svime se kasnilo i sve mi ovo smrdi na dobro isceniran plan koji je trebao proći s nekom velikom tragedijom. Državni vrh uopće nije svjestan kakve ljude ima u sustavu i na što su sve spremni oni koji ih mrze. Predsjednice Kolinda, Plenkoviću, Krstičeviću i Božinoviću, otvorite oči.

VL
HR
Hrvatska
14:25 19.07.2017.

Ministre legendo.

VL
FA
fake
14:51 19.07.2017.

Partija se poveselila ministrovoj ostavci a od toga,s pravom,ništa.Kmečanje se nastavlja.....

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:01 19.07.2017.

sta treba napraviti da se ugasi pozari zovite neka nam pomogne eu nek posalju pomoc

VL
SO
Somelier
16:11 19.07.2017.

Zašto stari članak kada ima novi gdje Krstićević izjavljuje da nije mislio ozbiljno već da je htio samo uzdrmati sustav. Pa ga ti znaj.

VL
BM
branko.mihalic1
14:57 19.07.2017.

i niko odgovoran vuk pojeo magare

VL
TP
tugomir.pokas
15:56 19.07.2017.

Napravio igrokaz da bi ostavkom skrenuo pažnju sa niza promašaja i neorganiziranosti.Tako se dva dana pričalo o njegovoj tobožnjoj ostavci.Ili lik ima ptsp pa mu to dođe kao normalna reakcija na stresnu sitiaciju.A ima još puno posla koji je upravoupravo dogovarao u SAD, kupiti zrakoplove.Koji posao!Tu se vrti puno više love nego reparacija migova, gdje li drugdje nego u Ukrajini.

VL
DR
Draš
14:42 19.07.2017.

Ma optužbe na tvoj račun su bez veze ali krivo govoriš,može te i anemični bojovnik razriješiti i bez sabora.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
12:04 19.07.2017.

Dok Hrvatska gori, vladajući jedni u Londonu na janjetini, drugi na kvarcanju, treći niti ne znaju za požare (zašto bi i znali, ta oni su vitezovi), sramotno nam tvrde da je sve funkcioniralo besprijekorno (što bi bilo da nije?)...Ma, nijee njih uopće briga, dobro im i došlo, manje se priča o Agrokoru. No, nisu oni krivi. Tko ih je birao?! Tko će ih opet birati? HDZ ima najprimitivnije, samim tim i najvjernije, i najneinteligentnije glasače na svijetu...Polupismeni likovi kojima daš bocu rakije, malo janjetine, dvaput vikneš "imamo Hrvatsku", malo ih uplašiš komunistima, malo Srbima, malo Slovencima, ubaciš i pokojeg Muslimana i oni su tvoji. Onda im radi što hoćeš i ne brini, izbori su tvoji...

VL
Avatar samolipoolopovima
samolipoolopovima
16:15 19.07.2017.

Krsto voli vlast više nego ćaću...................kakva ostavka??????Ma nula od covjeka. Kakve veze ima Sabor sa njegovom "neopozivom" ostavkom? Postoji zamjenik i pomocnik ministra i mema problema ako on ode. Nema namjeru dati ostavku, samo glumat

VL
FA
fake
14:51 19.07.2017.

Partija se poveselila ministrovoj ostavci a od toga,s pravom,ništa.Kmečanje se nastavlja.....

VL
Avatar zong
zong
15:07 19.07.2017.

Krstičević se isto ponaša kao neka diva!!!

VL
DU
Deleted user
15:36 19.07.2017.

Generale, imao si priliku da odes sa dignutom glavom, kad te izbace otici ces sa pognutom. To je samo pitanje vremena. Jako si me razocarao, kao i dosta hrvatskog Naroda.

VL
Avatar samolipoolopovima
samolipoolopovima
16:23 19.07.2017.

vidio generalissmus da ništa od nabave aviona... pa onda ni od provizijice... i odlučio vratiti se na svoje izmišljeno mjesto . koji preko njega dobivaju apsolutno sve javne natječaje za državnu nabavu informatičke opreme...Sve same "talasemične" izjave... Degutantno "vjerodostojno"!..Uzivaj ministree , dok Sabor ne krene, a do onda malo u Ameriku u , mozda se sredi neki novi biznis za bolji zivot Vas i Vase obitelji, a i sire !Toliko o njegovom integritetu i moralnosti, ah da zaboravio sam to je ipak HDZ momčad.

VL
AR
Armagedon
16:53 19.07.2017.

Zna se tko je odgovoran u takvoj situaciji na terenu, Krstičević nije trebao nuditi neopozivu ostavku jer nije njegova krivica, ako je htio skrenuti pažnju trebao je ponuditi samo ostavku...... jer to ionako nije ozbiljno mislio ali je napravio korektan potez iako je znao da mu je neće prihvatiti.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
15:11 19.07.2017.

Otisao bi on, ali ga je mlitavi ucijenio. Bice mu je rekao znas ono sto si podvalio kompjutere Vladi, pa one aparate za autobuse sto came u skladistu i sve skupa, odes li imat ces udbu za petama. Ovaj se ukakio i u rikverc. Vidi kako gleda u prazno i pita se sto je meni trebalo, moga san nastavit krasti i mozak na pasu.

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
14:55 19.07.2017.

Hadezeovac je jučer dao "neopozivu ostavku" ... kako kažu u narodu ... ljudi se drže za riječi a volovi za rogove

VL
KO
kozelj
15:03 19.07.2017.

Ministar je izjavio da daje neopozivu ostavku. Sad povlaći istu. Gdje je časna vojnička rječ?

VL
Avatar links
links
14:43 19.07.2017.

Hahahhaha, kakav glumac!!! Pokazi imovinsku karticu prije i neposredno nakon rata- sve ce biti jasnije

VL
DU
Deleted user
15:34 19.07.2017.

piškiti ili kakiti, pitanje je sad

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.