Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularno turističko središte

Požar progutao još jedan toranj u središtu Dubaija

Dubai požar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.04.2017.
u 13:01

Ceste oko tornja bile su zatvorene dok su vatrogasci gasili požar u kojem nitko nije stradao

Vatrogasci kontroliraju požar koji je izbio u tornju u izgradnji u središtu Dubaija, objavile su vlasti u nedjelju, što je posljednji u nizu požara u zgradama u tom bogatom emiratu.

Vatra, koja je izbila u nedjelju rano ujutro, progutala je Address Residences Fountain Views, zgradu od 60 katova koju gradi tvrtka Emaar Properties.

Ceste oko tornja, smještenog u popularnom turističkom i trgovačkom dijelu grada, bile su zatvorene dok su vatrogasci gasili požar u kojem nitko nije stradao, objavio je Dubai Media Office na Twitteru.

To je drugi požar u zgradama Emaara čiji je hotel Address Downtown progutala vatra na Novu Godinu 2015. Toranj, koji bi se ponovno trebao otvoriti do kraja 2017., nalazi se uz slavne fontane oko Burj Kalife, najviše zgrade na svijetu.

Nekoliko visokih zgrada, stambenih i hotelskih, izgorjelo je u proteklih dvije godine u Dubaiju čije su vlasti zbog toga postrožile sigurnosne mjere na gradilištima.

> > Veliki požar u Dubaiju: Gorilo 20 katova luksuznog hotela visokog 300 metara

Ključne riječi

Komentara 3

NS
Nuclear_Strike
13:28 02.04.2017.

Gadno je kad drugome ideš raditi umjetnu krizu a kada ti se obije o glavu onda pališ i izvlačiš lovu od osiguranja.

AR
arwin
14:06 02.04.2017.

Biće takvih požara još. Arapi usred pustinje napravili meganebodere da novac zarađen reketarenjem svijeta na cijeni nafte vrate pravom gazdi tj. zapadnom krupnom kapitalu a poslovi više ne idu najbolje pa ekipa želi spasiti što se da preko osiguranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije