Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORIO U POTPUNOSTI

Stan u Zadru izgorio zbog neispravne baterije mobitela?

Ilustracija
Foto: Robert Anic/PIXSELL
29.07.2019.
u 12:43

Materijalna šteta još se zbraja, ali srećom požar se nije proširio na druge stanove.

Očevidom u stanu na zadarskom Poluotoku utvrđeno je da je do požara došlo zbog pregrijavanja neispravne baterije mobitela koji je bio priključen na punjač, piše O57info.hr.

- Dojava je stigla dosta kasno. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, a vatra je već bila zahvatila tri prozora. S obzirom da je riječ o Poluotoku, postojala je velika prijetnja širenja vatre na druge stanove. Vatrogasci su uz pomoć policije ušli u stan koji se nalazio ispod, a u kojem se u tom trenutku nitko nije nalazio. S termo kamerama provjerena je razina prisutnosti topline kako ne bi došlo do zapaljenja. Ušli smo i u bočni stan u kojem su se nalazili strani državljani. Njih smo zamolili da se zadrže u drugoj sobi, dok provjerimo toplinu zida koji se nalazio na strani opožarenog stana - prepričao je intervenciju Željko Šoša, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zadar.

Dojava je zaprimljena u 01:58. Do požara je došlo na trećem katu zgrade na Poljani Plankit. Interveniralo je 11 vatrogasaca s 5 vozila, a akcija gašenja trajala je do 3 sata. Stan je izgorio u potpunosti, a materijalna šteta još se zbraja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije