Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPATOVINA

Požar kod Dolca: 'Čule su se eksplozije, došla sam na prozor i vidjela kako sve gori'

Požar na Opatovini
Foto: 24sata
22.04.2020.
u 10:36

Na kućnim brojevima 23-25 popucali su prozori od vrućine

Oko 4 sata ujutro Javna vatrogasna postrojba alarmirana je zbog požara na Opatovini kod Dolca. Gorili su automobil marke Fiat i štandovi.

"Kako smo se baš vratili kući prvi put nakon potresa i dalje smo svi u šoku. Spavali smo kad se to dogodilo. Čule su se male eksplozije i odmah sam se probudila. Došla sam na prozor i vidjela kako sve gori", rekla je stanovnica Opatovine za 24sata.

Na kućnim brojevima 23 do 25 popucali su prozori od vrućine. 

"Vidjela sam narančasti odsjaj i kad sam došla na balkon, imala sam što vidjeti. Odmah sam probudila muža da pomakne auto", dodala je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije