Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova načela stranke
Povratak na članak

Povratak Tuđmanu: Novi moderni HDZ nastaje 19. i 20. 1. u Opatiji

Načela: Ideologija je tuđmanizam, početak nove RH je Domovinski rat, a gospodarstvo je socijalno-tržišno.

Komentari 49

Avatar pupoljak
pupoljak
12:38 29.12.2012.

Svi vrište kak' su osnivači adeze pokreta, a pak tvrde da su novi, mladi, moderni.

VL
Avatar kiLLy
kiLLy
15:31 29.12.2012.

Dragi moji ljudi, ja sam uvijek bio domoljub i uvijek sam vlasti gledao ideološki. Srao sam po crvenima,srao sam po HDZu,srao sam po svima,ali sam shvatio da ljudi moji od toga nema ništa. Trebamo inteligentne,stručne i obrazovane ljude koji znaju radit svoj posao ideologiju staviti sa strane,sve dok ta osoba radi za dobrobit naše Hrvatske. Ne mrzite se,ne djelite se idemo svi zajedno.

VL
KI
Korisničko ime
14:56 29.12.2012.

Mi vas vozimo punim gasom naprijed u svijetlu buducnost...samo u rikverc brzini pogledom vizionerski uprtim naprijed.

VL
SI
sitnalov
12:15 29.12.2012.

Povratak Tuđmanu znači moderni adz. Pa to je sjajna vijest

VL
MD
Mladi delikvent
12:28 29.12.2012.

Vuk mijenja dlaku al ćud nikada

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
12:29 29.12.2012.

Kao zombiji.

VL
CH
Charles
12:29 29.12.2012.

Ha ha ha ha ha !

VL
DU
Deleted user
12:31 29.12.2012.

Prilicno staromodno i licemjerno sa rukom na srcu domovine a drugom rukom u vreci sa novcem poreznih obveznika. Vratiti se Tudjmanu i biti moderna stranka je neizvedivo. Sadasnji celnici HDZ-a nemaju ideja ni potrebne vidovitosti, sto i nije cudno ako znamo iz kojeg miljea dolaze, pa im je nekako najlaksa opcija vratiti se Tudjmanu. Jos nisam cuo kako namjeravaju podici gospodarstvo i zaposliti ljude. Bice prije da HDZ-ovci o tom pojma nemaju a tebali bi imat kao najveca opozicijska stranka.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
12:37 29.12.2012.

nevjerovatno je da jednom ali bar jednom kad se HDZ priprema za izbore ne krenu gledat naprijed,uvjek neki povratak unazad,zato su nam i vratili državu 20 godina unazad

VL
Avatar Beowolf
Beowolf
12:50 29.12.2012.

Pa socijalno-tržišno gospodarstvo je svakako jedan od zanimljivih prijedloga, pa bi se trebalo vidjeti što to zapravo znači.

VL
AR
arjavas
12:54 29.12.2012.

Kaj je to ustvari "Tuđmanizam" kava je to ideologija , i na ćemu se zasniva? I kaj to od prvobitnog programa HDZ-a nije ostvareno? Karamarko napada partizane i Tita , a Tuđman je bio partizan i Titov general, uveo jeeo je u Ustav RH antifašizam kao jedan od temelja . Hoće li to Karamarko ukinuti , ako dođe na vlast? Uvedena je višestranačka demokracija i privatno vlasništvo , tržišna ekonomija, uvedena je sloboda vjeroispovjesti ušli smio u NATO , a uskoro ulazimo u EU. Ni jedan od tih principa sadašnja vlast nije ukinula

VL
OB
-obrisani-
13:06 29.12.2012.

Samo ovim hdz-ovcima mogu vjerovati njihovi poslušnici, njihova rodbina, njihovi prijatelji i svi oni koji su se izdvojili od nas nesposobnjakovića. Zašto ova vlada nije oformila tim nekorumpiranih inspektora kako bi napokon dokazali poštenim bogatašima na koji način su too postali. Među vladajućima ima mnogo takvih i to je jedan od razloga zašto se to i ako postanemo članica EU-a ništa od ovoga neće izmijeniti. Zašto ne prozivaju pošteno obogaćene kolege od 1990. godine. Tu su složni sa vladajućima, jer su svijesni da osim Sanadera, Polančeca i drugih okrivljenika među vladajućima ima još poveći broj. Sve se svodi na dogovor ti meni ja tebi. Samo ucijenama može kriminalac izbijeći ruci pravde. Zar Bajić nije zaštitnih svim čelnicima a naročito vladajućima ma iz bilo koje stranke da su. Karamarku je dobro poznato tko je i što radio i radi, te kako je i koga Sanader obogatio. Tko je sve od splićana njemu u svakom momentu bio na raspolaganju. Mnogi su oprezni i neće nasjesti lažnim obećanjima kao što se dogodilo da su ovi pobijedili. .

VL
OB
-obrisani-
13:09 29.12.2012.

Karamarko kompletnu desnicu u koaliciju i imat će te dvotrečinsku većinu!!

VL
IO
Iohannes
13:12 29.12.2012.

Nama kojima nikada Tuđman nije prestao biti "in" - što HDZ-u jeste - ostaje pitanje: mogu li oni koji su se Tuđmana odrekli sada odjednom postati njegovi novi pobornici? Kada su bili iskreni - dok su bili uz njega, kada su ga se odrekli ili sada kada mu se navodno vraćaju? Što su oni Tuđmanu iskreno odani činili dok ga se HDZ odrekao? Gdje su svoju iskrenost pokazali i gdje su su borili za identitet HDZ-a? Kako da im sada vjerujemo? Brzo će vrijeme pokazati da li je ovaj potez zaista politika ili politikanstvo...

VL
FU
fulaskaoiuvijek
13:15 29.12.2012.

Stariji sam čovjek,svašta pamtim.....ajd' neka mi netko podastre šta je to tuđman dobog napravio za Hrvatsku,a mana mu mogu naći do neba.

VL
OB
-obrisani-
13:15 29.12.2012.

Karamarko zna da se više ne prozivaju kao nekada članovi Tuđmanove obitelji. Distancirani su mnogi iz raznih stranaka, te je zahvaljujući isključivo hdz-ovim pozivima uskrsnulo prezime Tuđman. Ima misle još onih kojima pokojni predsjednik nešto znaći, ali mišljenja sam daa su to uglavnom osobe sa početka njihovih kampanja kada su nastojali da ih i pokojnici upoznaju, te su na takav način dobili izbore. Dobivši samostalnu Hrvatsku što smo osim toga dobili. Bogatstvo snalažljivih ratnih profitera sa velikim mirovinama i raznim privilegijama s jedne strane i siromaštvo s druge strane. Da su htjeli svi ovi koji nam danas nešto govore izmijeniti i rješiti se poštenjačina iz svojih redova ovi danas što nas svakim danom sve više eutanaziraju ne bi bili u poziciji vladanja. Zar ne razlikuju dobro od zla, ratnog profitera od siromašnog i odbaćenog borca domovinskog rata, što u gornjem članku piše. Jedni će krivicu prebacivati sa sebe na prethodnike i tako u nedogled.

VL
SA
santos008
13:28 29.12.2012.

Nema novog HDZ-ea sa starim rukovodstvom,samo ce te ''zaraziti'' ove mlade zdrave kadrove.

VL
LO
loza
13:29 29.12.2012.

HDZ nema ni izbora nego se vratiti Tuđmanu. Kako će se kriza povećavati moraju u prvo plan stavi desničarstvo a neka druga pitanja jer uzrok krize u RH nije slom kreditnog tržišta u SAD nego 8g. HDZ-ove vladavine.

VL
MR
mravac8
13:31 29.12.2012.

prsan A široka koalicija desnice je nemoguća. Naime, desnicu na okupu ne mogu držati čak ni želja za vlašću i dobitcima. Nije da nisu probali, sjeti se HRAST-a, koji se raspao u - tučnjavi.

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
12:44 29.12.2012.

A, šta su ovako zinuli ?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.