Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Potvrđeno - 75-godišnji svećenik ima koronu, zaražen i župljanin: 'Svi moramo u izolaciju'

Sljedom navedeneg, SVI koji smo unazad 20 dana na bili koji način bili u kontaktu sa gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine, poručuje vlč. Vlado Letinčić.
20. ožujka 2020. u 18:55 129 komentara 89074 prikaza
Katolički svećenik Jacques Harmel
Foto: REUTERS

Svećeniku vlč. M.A. (75) iz Sesvetskog Kraljevca ipak je potvrđeno da je obolio od koronavirusa, pa se oglasio i župnik župe Isusova uskrsnuća vlč. Vlado Letinčić ovoga popodneva i pozvao sve na izolaciju koji su bili u kontaktu sa svećenikom i izvanrednim dijeliteljem pričesti župljaninom M.Ć..

Svećenik SESVETSKI KRALJEVAC U Hrvatskoj zaražen i prvi svećenik? 'Prije nekoliko dana krstio je bebu i jako kašljao'

- Dragi i poštovani župljani župe Sesvetski Kraljevec. Pošto je testiranjem na COVID-19 (koronavirus) utvrđeno da su dvije osobe pozitivne: don M.A., umirovljeni svećenik i gospodin M.Ć., izvanredni djelitelj pričesti - piše u svojoj obavijesti župnik vlč. Letinčić te dodaje:

Sljedom navedeneg, SVI koji smo unazad 20 dana na bili koji način bili u kontaktu sa gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine koji će prema potrebi (ukoliko i sami imamo neke simptome) obavijestiti epidemioloske službe. Sada je važno da spriječimo moguće širenje i da zaštitimo jedni druge kroz samoizolaciju. Lijepo molim da se ova poruka proslijedi nasim zupljanima preko grupa i kontaktata. U molitvi povezani. Vlado Letinčić, upravitelj župe“.

Video - Mitovi o koronavirusu

Zagreb: Atmosfera u centru grada
OBJAVILI I UVJETE
Prilika koja se ne propušta: Nude stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kn, auto i mobitel
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
 • patryck:

  Sramite se svojih gnusnih komentara..imate vi roditelje,bake,djede...di vam je imalo kulture. Dno ste dna ovog drustva.

 • Avatar HILARIUS FELIX
  HILARIUS FELIX:

  Gdje su članci "Prvi oboljeli automehaničar", "Prvi oboljeli arhitekt", "Prva oboljela bankarica"...?

 • gitara1:

  Pola mjesta je bilo u crkvi. Druga polovica je također u opasnosi jer se djeca od prestanka škole nesmetano nalaze i igraju po kućama...