Naslovnica Vijesti Crna kronika

Potvrđena optužnica protiv Rene Sinovčića

USKOK u optužnici tvrdi da je u predstečajnoj nagodbi Sinovčićeve medijske kuće VOX, ali i iz NK Zadra izvučeno preko 120 milijuna kuna, a optuženici niječu krivnju
03. studenoga 2017. u 13:59 5 komentara 1864 prikaza
Reno Sinovčić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Optužno vijeće zagrebačkog županijskog suda potvrdilo je optužnicu protiv Rene Sinovčića i drugih optuženi u aferi Ribar. Sinovčića se tereti za štetu od 120 milijuna kuna, a optužen je i zbog predstečajne nagodbe Voxa, jedne od njegovih tvrtki.

Reno Sinovčić Afera Ribar Vrhovnom sudu trebala godina dana da odluči o žalbama obrane Rene Sinovčića

Osim Sinovčića i njegove tvrtke optuženi su još Vjekoslav Jurlina, pročelnik zadarske Porezne uprave, Stoja Mučaj, njegova nasljednica, poreznici Željan Pejković, Marko Lozančić i Irena Anić te bivši direktori NK Zadra Novica Erlić i Dalibor Zebić.

USKOK u optužnici tvrdi da je u predstečajnoj nagodbi Sinovčićeve medijske kuće VOX, ali i iz NK Zadra izvučeno preko 120 milijuna kuna, a optuženici niječu krivnju. Sinovčić je u javnosti poznat kao bivši nogometni sudac, vlasnik nekoliko zadarskih medija, ali i član Gradskog vijećnika u koje je izabran kao nositelj nezavisne liste koju je okupio nakon izlaza iz HDZ-a.

Reno Sinovčić ZAUSTAVILI GA Kobre skinule Sinovčiću pločice s Audija A8 jer nije registriran ni osiguran 06.02.2015., Zagreb - Nakon dva mjeseca pritvora, Reno Sinovcic izasao je iz zatvora u Remetincu, te ce se braniti sa slobode. Izvanraspravno vijece Zupanijskog suda prihvatilo je zahtjev obrane da mu se jamcevina od 10 milijuna kuna zamijeni zalogom nekr Reno Sinovčić: Novac je čist i moj je. Zaradio sam ga prodajom ribe i imam ga pravo dati kome hoću. A dao sam ga svom klubu Reno Sinovčić Afera Ribar Vrhovni će sud odlučiti jesu li dokazi protiv Rene Sinovčića legalni
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • duxnacije:

  Prokleta kriminalna drżava, stoko pravosudna dajte više nekog osudite!!!!

 • Avatar arba_arba
  arba_arba:

  Sican se kad su Rena uvatili i izvukli iz VW Golfa 3, a Zlatko Canjuga nekidan vozi svoju Lepu Brenu sa SUVem Doma.

 • dalibor.hren:

  Kad je optužnica podignuta, Reno je bio mlad čovjek, a sad, kad je potvrđena, izgleda kao svoj dedo!