Naslovnica Vijesti Crna kronika

Potvrđena optužnica protiv Rene Sinovčića

USKOK u optužnici tvrdi da je u predstečajnoj nagodbi Sinovčićeve medijske kuće VOX, ali i iz NK Zadra izvučeno preko 120 milijuna kuna, a optuženici niječu krivnju
03. studenoga 2017. u 13:59 5 komentara 1841 prikaza
Reno Sinovčić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Optužno vijeće zagrebačkog županijskog suda potvrdilo je optužnicu protiv Rene Sinovčića i drugih optuženi u aferi Ribar. Sinovčića se tereti za štetu od 120 milijuna kuna, a optužen je i zbog predstečajne nagodbe Voxa, jedne od njegovih tvrtki.

Reno Sinovčić Afera Ribar Vrhovnom sudu trebala godina dana da odluči o žalbama obrane Rene Sinovčića

Osim Sinovčića i njegove tvrtke optuženi su još Vjekoslav Jurlina, pročelnik zadarske Porezne uprave, Stoja Mučaj, njegova nasljednica, poreznici Željan Pejković, Marko Lozančić i Irena Anić te bivši direktori NK Zadra Novica Erlić i Dalibor Zebić.

USKOK u optužnici tvrdi da je u predstečajnoj nagodbi Sinovčićeve medijske kuće VOX, ali i iz NK Zadra izvučeno preko 120 milijuna kuna, a optuženici niječu krivnju. Sinovčić je u javnosti poznat kao bivši nogometni sudac, vlasnik nekoliko zadarskih medija, ali i član Gradskog vijećnika u koje je izabran kao nositelj nezavisne liste koju je okupio nakon izlaza iz HDZ-a.

Reno Sinovčić ZAUSTAVILI GA Kobre skinule Sinovčiću pločice s Audija A8 jer nije registriran ni osiguran 06.02.2015., Zagreb - Nakon dva mjeseca pritvora, Reno Sinovcic izasao je iz zatvora u Remetincu, te ce se braniti sa slobode. Izvanraspravno vijece Zupanijskog suda prihvatilo je zahtjev obrane da mu se jamcevina od 10 milijuna kuna zamijeni zalogom nekr Reno Sinovčić: Novac je čist i moj je. Zaradio sam ga prodajom ribe i imam ga pravo dati kome hoću. A dao sam ga svom klubu Reno Sinovčić Afera Ribar Vrhovni će sud odlučiti jesu li dokazi protiv Rene Sinovčića legalni
A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

 • duxnacije:

  Prokleta kriminalna drżava, stoko pravosudna dajte više nekog osudite!!!!

 • Avatar arba_arba
  arba_arba:

  Sican se kad su Rena uvatili i izvukli iz VW Golfa 3, a Zlatko Canjuga nekidan vozi svoju Lepu Brenu sa SUVem Doma.

 • dalibor.hren:

  Kad je optužnica podignuta, Reno je bio mlad čovjek, a sad, kad je potvrđena, izgleda kao svoj dedo!