Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Ribar

Vrhovni će sud odlučiti jesu li dokazi protiv Rene Sinovčića legalni

Reno Sinovčić
Foto: Filip Brala/PIXSELL
19.05.2016.
u 22:09

Sinovčić i još sedmero optuženika terete se da su u predstečajnoj nagodbi iz medijske kuće VOX i NK Zadra izvukli 120 milijuna kuna.

Odluka o osnovanosti optužnice protiv Rene Sinovčića i ostalih optuženika iz afere Ribar ni u četvrtak nije donesena na zagrebačkom Županijskom sudu.

Iako je optužno vijeće odbilo zahtjeve odvjetnika Rene Sinovčića i drugih optuženika za izdvajanje niza dokaza za koje obrana smatra da su prikupljeni nezakonito, radi se o nepravomoćnom rješenju na koje će obrana uložiti žalbu Vrhovnom sudu.

Shodno tome o osnovanosti optužbe odlučivat će se tek nakon što Vrhovni sud iznese svoje mišljenje o zakonitosti dokaza. Podsjetimo, Sinovčić i još sedmero optuženika terete se da su u predstečajnoj nagodbi iz medijske kuće VOX i NK Zadra izvukli 120 milijuna kuna.      

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:33 19.05.2016.

pravosuđe nam je ionako dno dna... a po izrazu lica ovog uglednika nedvojbeno je kako je pred njime iznimna politička karijera.

VK
vječni krojf
08:48 20.05.2016.

Jos jedna odluka u nizu HR Pravosudja.Totalno nesposobno i korupirano pravosudje.Njihov rad upropascuje drzavu,kostaju silne novce a u pravilu donose oslobadjajuce presude.Kriminalci im se smiju,a ljudi za pogresno parkiranje vozila dobijaju ovrhe.

JE
Jednakost
07:38 20.05.2016.

Ovakvim likovima ne mozes nista bez Vrhovnog i Ustavnog suda, pa dokle tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije