Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad kralja nekretnina
Povratak na članak

Potpuni slom Kerumova carstva. Dva braka, petero djece i dalje život na visokoj nozi

Željko Kerum u drugom je braku, sa suprugom Fani. Iako je poslovno carstvo po kojem ga poznajemo doživjelo propast, njegova obitelj i dalje živi na visokoj nozi. On i supruga Fani voze Mercedese novije proizvodnje. Dio godine žive u penthausu u njezinu hotelu Perla u Rogoznici, a dio u luksuznoj vili na elitnim Mejama.

Komentari 87

SA
samograd
12:35 06.11.2018.

Kerum je Vlaj pa je i time pogodan za isprdavanje jer nema maske ko npr Emil Tedeschi , on je DJ Deuch ,on je urban , on na svoj rođendan zove Radiohead a ne sluša ojkavicu u Ogorju i jedei jede fine dining , ne jede peku ko Željko . To je važno za iskompleksirane urbane ljevičare da ne ispadnu seljaci jer im je to najveći strah , to što Emil po firmi vrijeđa koga stigne to nije važno , Emilov je dijete crvene buržoazije pa je sačuavn od pljuvanja i isprdavanja ,to što je Kerum izgradio najviše vrtića i škola u povijesti Splita to nije važno ,što su samo za vrijeme Keruma djeca imala besplatne uđžbenike i hranu to nije važno jer je Kerum sirovi Vlaj .

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:27 06.11.2018.

Da, da tako ga je slomilo da jedva hoda🤣

VL
DU
Deleted user
11:58 06.11.2018.

Dobar mladi komad, petero djece, oprana lova uložena u nove profitabilne poslove, dugovi će se oprati kroz stečaj, ionako su i dobavljači i banke kroz godine dovoljno na njemu zaradili pa neće puno tugovati nego mu rado dati nove kredite i robu... Propast tu može vidjeti samo nedotupavi novinar koji radi za burek i jalna stoka sitnog zuba kojoj je najveći domet komentirat uz žuju što ne razumije...

VL
DU
Deleted user
10:47 06.11.2018.

U jednom momentu, Kerum se "dohvatio" (uz trgovački lanac) i hotela Marjan, gdje je "ukrcao" nevjerojatan iznos - plus politika (pol. stranka i gradonačelnikovanje) te "Hajduk" i odmah su počeli južnjački komentari da ne sluti na dobro i da je samo pitanje trenutka kad će touch down (bolje rečeno crush landing). I što bi - upravo tako, sve propalo i došlo do tvrdog ateriranja, a Marjan ostao prokletinja (no, dobro, nuspojava je bila Zap. obala - što ostalo gradu i građanima nakon te hotelske avanture Keruma). Da podsjetim, pok. Ivić (nogometni trener) je "zglajzao" par stotina metara dalje, na hotelu Ambasador - gdje je također bila "grobnica novaca" i konačnog renovacijskog uspjeha nije bilo. Zaključno, Kerum je možda izašao iz tog lančanog neuspjeha s imovinom i milijunima kn na kojekakvim računima, ali niz "uprskotina" je ostao - izgubio ugled u trg. krugovima, a sve zbog notorne sklonosti "noćarenju" (kockanje, provodi i da ne nabrajam žensko društvo), a što je mislio materijalizirati u prvokategorniku Marjan - po sistemu tu sam gazda, tko šljivi trgovinu. Naposljetku, pamet ga "prebacila" - samo što je ostao velik niz nenaplaćenih potraživanja onih koji "ni luk jeli niti luk mirisali" skupa s Kerumom.

VL
NI
NikoCro
11:01 06.11.2018.

Tako je to sa vecim posuzecima, izvuku dovoljno novaca da mogu lagodno zivjeti i njihovi unuci, a onda proglase stecaj i po zakonu nitko im ne moze oduzeri privatni imovinu, a koju su stekli izvlacenjem novaca iz te iste tvrtke Sramotno

VL
RI
rightside
11:06 06.11.2018.

uuuuu da, bas slom,,)))) mislim da bi velika vecina uvjek pozeljela bit "tako slomljenaa i tako zivit"))))svojevremeno je njegova imovina procjenjena na pola milijarde eura,, i ocito netko misli da se to moze samo tako potrosit,,)))))

VL
DU
Deleted user
10:32 06.11.2018.

...čudno neko vrijeme. ...običnog lopinu nazivati kraljem a lopina ide u stečaj. hehehe....

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:31 06.11.2018.

čovjeka uništili susjedi, pohlepne banke i nesavjesni radnici! sad se mora sam sa petoro djece mučiti i krvariti za koricu kruha. jako mi ga je žao... al eto, čovjek se ne da, prava muškarčina je i dalje. i dalje može pojesti i popiti više od ijednog čovjeka kojeg znate, i dalje može platiti veći ceh nego itko koga poznate. a velite, propao je.. ne, neke njegove firme su propale. to je kapitalizam, firme odgovaraju, ne ljudi. ne vlasnici. oni izvlače dobit, bio to jobs, ma, todorić, svejedno. koriste svaku rupu u zakonu da što više novca izvuku na privatne račune. a vi mislite da je to nezakonito... svaki put kad platite nekog fušera da vam doma nešto odradi, na crno, ste jednako tako krivi pred zakonom. ali, vas 3 milijuna puta par tisuća kuna na crno godišnje, je jako veliki novac. al si to ne uzimate kao nešto lošeg, vi ste se snašli...

VL
Avatar Manolique
Manolique
10:31 06.11.2018.

Ima se, može se. Tek kad Fani ode drugom lovašu onda se zna da je krah, a ako on za pet godina ponovo promijeni ženu za neku mlađu i slađu znači da je posao procvjetao.

VL
DU
Deleted user
12:39 06.11.2018.

ma grozno ga je i gledat, a kamoli tek slušat, Fani ima dobar želudac

VL
DU
dubrix
11:09 06.11.2018.

Stvarno je slom živjeti na visokoj nozi.....

VL
SS
sokac sa drave
16:34 06.11.2018.

Zivi primjer hrvatskog tajkuna masna kosa nepocesljan ,kosulja puna fleka od janjetine nezna hrvatski jezik nemoze srociti prostu recenicu.Ima sve atribute za bogatog poslovnog covjeka.Hebes takvu drzavu.Krkan do krkana krk,krk krk.

VL
Avatar tkozna
tkozna
15:10 06.11.2018.

Moš si mislit kako je propa. Možda za poreznu. Al', dok je Fani sa njim nema znakova za propast.

VL
AR
Armagedon
16:53 06.11.2018.

Da da , ovakvi pametni otvaraju firme i izvlače lovu i onda puste da ode u stečaj i nikom ništa, a bedasti otvaraju obrte pa im država legne na svu imovinu.....

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
10:40 06.11.2018.

Novac je sklonjen na sigurno ... kao u brojnim već viđenim slučajevima....

VL
SJ
staroveski.jasna
12:35 06.11.2018.

Izvukao novac iz trgovina, sada će biti otpis dugovanja u stečaju, jer se neće moći sav dug naplatiti, pogotovo doprinosi i porezi, a oni lijepo dalje rade,

VL
Avatar anlaser
anlaser
12:02 06.11.2018.

Sramotne predstečajne nagodbe su obična pljačka pod zaštitom države. Lopovi pokrenu predstečajnu nagodbu i prevare dobavljače i ostale vjerovnike (i nitko ne pita koliko ih je zbog toga propalo) a za godinu -dvije su opet vlasnici profitabilnih biznisa bez dugova.

VL
IH
iron.hide.54966
12:32 06.11.2018.

Jel se opet bude pojavio neki novinarčić kojemu se nameće pitanje od čega Željac živi...

VL
PH
Petarstijena-HR
11:48 06.11.2018.

Nije on imao nikad ništa-sve je bilo vlasništvo banaka i dobavljača.

VL
UN
una1
12:06 06.11.2018.

Nadam se da on nema dvojno državljanstvo...................pih :)

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.