Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vladi – ostavka

Potpisi građana u tačkama stigli u Vladu, Kosor ih nije htjela preuzeti

potpisi u tačkama (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
25.02.2011.
u 12:35

Laburisti D. Lesara prikupili su više od 60.000 potpisa građana koji zahtijevaju ostavku Vlade

Potpisi 61.737 nezadovoljnih građana koji traže smjenu vlasti jer je u sedam godina vladanja Hrvatsku dovela do bankrota napokon su stigli tamo gdje im je i mjesto – u Vladu. Potpise je na tačkama u Banske dvore donio šef laburista Dragutin Lesar čija je stranka i organizirala akciju prikupljanja potpisa i tako bila poveznica između Vlade i svih onih obespravljenih građana koji vjeruju da ova Vlada mora otići. Potpise je Lesar donio u Vladu nešto prije 12 sati te ih predao Vladinu urudžbenom uredu jer ih premijerka Jadranka Kosor nije željela osobno primiti.

– Očekivali smo u četvrtak do 14 sati da nam kažu termin kada bismo mogli osobno predati premijerki potpise, ali nismo ga dobili. Ponudili smo sami termin danas popodne, ali ni to im nije odgovaralo, a za termin u utorak rekli su nam da nazovemo u ponedjeljak i provjerimo hoće li premijerka imati vremena – opisao je Lesar "loptanje" koje je prošao ugovarajući termin, od kojeg je na kraju odustao jer, kako kaže, shvatio je da nemaju više što razgovarati s premijerkom te dodao kako ona sada ima samo jednu mogućnost  – mirno i dostojanstveno otići.

Šef laburista osvrnuo se i na sve veću popularnost koju mu građani daju u anketama te poručio da ga to veseli te kako je zahvalan svima koji mu daju potporu. Otkrio je i kako se laburistima u posljednja nepuna dva mjeseca priključilo oko 720 novih članova.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
16:27 28.02.2011.

. . ...mozda je na kraju svoga neznanja, . a na pocetku ludlia jer je jos malo dijeli od gubitka svoje tople fotelje, . i vise joj ugojena guz+ca nece grijati fotelju, . .

TO
tonc
12:58 25.02.2011.

@@@@ HA LESARU vruče krumpire nitko ne voli. Osim toga premijerka je odustala od krumpir salate jer ja svatila da narod nevoli njenu kuhinju ili preciznije da je izuzetno loša kuharica.

1O
1st-opinion
12:34 26.02.2011.

Trebali ste iskoristiti te tacke pa u povratku valdu odvesti na djubriste ili smetliste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije