Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Potkraj mjeseca ponovno Lipovljanski susreti

'za hrv......lipovljani.....24082003 festnam-s festivala nacionalnih manjina u lipovljanima snimio rudolf krznaric'
'rudolf krznaric'
18.08.2010.
u 07:45

Nakon kraće stanke, smotra folklora i sporta nacionalnih manjina bit će održana od 27. do 29. kolovoza u Lipovljanima.

LIPOVLJANI – Od 27. do 29. kolovoza u Lipovljanima će se, nakon kraće stanke, ponovno održati Lipovljanski susreti, priredba folklora i sporta nacionalnih manjina.

– Program će početi okruglim stolom pod nazivom "Suživot nacionalnih manjina", na kojem se očekuje i predsjednik RH dr. Ivo Josipović. Subotnji program obuhvaća bogat kulturno-umjetnički program s nastupom desetak KUD-ova, uglavnom nacionalnih manjina – kazao je Mirko Fedak, jedan od organizatora Lipovljanskih susreta.

Nedjelja je rezervirana za sportski program, a glavna utakmica trebala bi biti između veterana Slavonca i Zagreba. U organizaciju se uključila Sisačko-moslavačka županija, koja je i sa 300.000 kuna odlučila pomoći uređenje središta ovog mjesta, čiji središnji trg obnovu čeka 15 godina, a dijelom sredstava financirat će i same Lipovljanske susrete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije