Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolnici mjestimice skliski

Poteškoće u prometu zbog olujnog vjetra: Zatvorena A1 između Sv. Roka i Posedarja, Paški most...

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
1/3
05.11.2022.
u 09:40

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak je državna cesta kroz Gorski kotar (DC3) i Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvoreni su autocesta A1 između Svetog Roka i Posedarja (obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina); državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i Paški most (DC106), javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 8 sati.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak je državna cesta kroz Gorski kotar (DC3) i Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Zbog vjetra je na državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99), lokalnoj cesti između Kraljevice i čvora Križišće (LC58107) te Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle (I. skupina), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). 

Na Krčkom mostu (DC102) zabrana je prometa za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu te osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom (I. skupina).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Vozače se upozorava da trebaju prilagoditi brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije: Korčula-Hvar-Split, Novalja–Rab–Rijeka, Mali Lošinj–Cres–Rijeka, Pula-Zadar, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis; trajektne linije: Prizna–Žigljen, Stinica-Mišnjak, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik.

Na graničnim prijelazima zabilježena su čekanja u teretnom prometu na izlazu iz zemlje - dva sata na Bajakovo, a tri na Tovarniku.

VIDEO Što se događa s vremenom? Poznati meteorolog otkrio što možemo očekivati u studenom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije