Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebamo jednu

Duhoviti vozač naljepnicom odgovorio svima koji se živciraju na cesti

Prometne gužve u centru Rijeke
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
03.11.2022.
u 22:50

Čekanje u koloni ponekad je prilika za promatranje okoline

Gužve u prometu nikoga ne vesele, no postale su gotovo svakodnevna pojava brojnih građana koji automobilom putuju na posao. No čekanje u koloni ponekad nam daje priliku da se osvrnemo oko sebe i primijetimo nešto novo ili zanimljivo.

Jedan je vozač u gužvi tako primijetio i slikao naljepnicu koju je osoba u autu ispred njega nalijepila ispod stražnjeg stakla, a fotografija je brzo postala hit na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

"Spor sam, ali sam ispod tebe" piše na automobilu.

"Ajme ova je super za sve koji gube živce" komentirao je netko, a više je ljudi pitalo gdje se može nabaviti ovu, očito univerzalno popularnu, naljepnicu.

VIDEO: Bez neugodnih mirisa: S ove tri jednostavne metode vaš će dom mirisati nevjerojatno!

Ključne riječi

Komentara 3

VI
vidum
05:53 04.11.2022.

Kad vidim tu naljepnicu, s nostalgijom se sjetim mladosti kad sam je prvi put vidio.

DU
Deleted user
06:46 04.11.2022.

Za takav tip naljepnice se odlučuju vozači, koji ne trpe da je netko ispred njih i ne dozvoljavaju drugim sudionicima prestrojavanje.

VE
Vedrić
16:30 04.11.2022.

Bolja mi je ona "volim grah koji peče"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije