Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj u Osijeku

Posvađali se pa pokušao ubiti susjeda koji mu je došao u stan

policija
Filip Brala/PIXSELL
09.08.2013.
u 13:26

Tijekom razgovora muškarci su se prvo verbalno, a potom i fizičku sukobili. Kako je izvijestila PU osječko-baranjska, 76-godišnjak je zadobio ozlijede opasne po život.

Verbalni sukob između susjeda u osječkoj Vukovarskoj ulici u srijedu prije podne prerastao je u fizički obračun.

Naime, u stan 48-godišnjaka došao je njegov 76-godišnji poznanik iz Osijeka. Tijekom razgovora muškarci su se prvo verbalno, a potom i fizičku sukobili. Kako je izvijestila PU osječko-baranjska, 76-godišnjak je zadobio ozlijede opasne po život.

Njegov 48-godišnji poznanik u četvrtak uvečer predan je pritvorskom nadzorniku policijske uprave jer se sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

>>Audijem pregazio mladića pred noćnim klubom – htio ga ubiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije