Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJED IZ PAKLA

Postavio sajlu kako ne bi mogao prići kući, a za prolaz ga tražio i novac

iznuda
Davor Puklavec/PIXSELL
04.03.2021.
u 12:40

Susjed je 50-godišnjaku kazao i da je stavio bombu oko sajle, a sve kako bi ga uplašio.

Dobar susjed zlata vrijedi, svojevremeno  je bio slogan jedne policijske kampanje. No za taj slogan očito nije čuo 65-godišnjak kojeg je istarska policija osumnjičila za pokušaj iznude.

Sumnjiči ga se da je od 50-godišnjaka tražio novac kako bi mu omogućio pristup kući. A da bi dokazao da misli ozbiljno te prisilio 50-godišnjaka da mu da novac, prilazni je put krajem siječnja  zatvorio čeličnom sajlom. I uz to je još 50-godišnjaku kazao da je stavio bombu oko te sjale, a sve kako bi ga uplašio.

Na koncu je priča završila tako da je 65-godišnjak prijavljen te mu vjerojatno slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
12:56 04.03.2021.

Jel to susjed ili komšija, pitanje je sad? Vjerojatnost 1:9 za komšiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije