Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Pripremite kišobrane! Evo kakvo nas vrijeme očekuje ovoga vikenda

kiša
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.09.2017.
u 08:32

Danas Slavoniju i Dalmaciju očekuje pretežno sunčano vrijeme, no situacija će već sutra biti potpuno drugačija

U zapadnim predjelima Hrvatske danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno mjestimice s kišom, a djelomice ili pretežno sunčano u većem dijelu Slavonije i Dalmacije. 

Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru uz pljuskove i grmljavinu lokalno i obilnija oborina. Djelomice ili pretežno sunčano i uglavnom suho u većem dijelu Slavonije i Dalmacije.

Vjetar uglavnom slab sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu u okretanju na sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 18 do 22, na istoku zemlje i u Dalmaciji od 24 do 28 Celzijevih stupnjeva, navodi se u prognozi za Hrvatsku za danas.

Sutra će pak biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Ponegdje će u noći i ujutro biti obilnije oborine, ponajprije na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici te u sjevernoj Dalmaciji. 

Poslijepodne postupno smirivanje i prestanak oborina, a krajem dana razvedravanje i zahladnjenje. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, na Jadranu i sjeverozapadnjak. 

Najniža jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, na Jadranu od 16 do 21, a najviša dnevna od 17 do 23, u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji do 27 °C. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije