Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Poslije dvije godine okupljanja projekt Desno uskoro predstavlja svoj program

Pojasnio je kako na projektu rade dvije godine ali i da konačan popis nije zaključen te da su otvoreni za sve političke stranke, udruge i pojedince iz ovoga političkog spektra.
12. rujna 2018. u 13:38 1 komentara 767 prikaza
Pero Ćorić
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Poslije dvije godine rada na terenu i okrupnjavanja desnice predstavnici političkog projekta Desno će 22. rujna u Vukovaru predstaviti svoj program. Desno za sada okuplja 7 političkih stranaka, 13 udruga i kako kažu niz istaknutih pojedinaca.

Pero Ćorić Bivši tajnik Predsjedništvo HSP AS potvrdilo odluku o izbacivanju Pere Ćorića

-HDZ nije desnica, a SDP kao oporba gotovo i ne postoji. Uz to desnica je proteklih godina lutala tako da smatramo da je idealno vrijeme za desnicu u Hrvatskoj. Nemamo neograničena sredstva kao HDZ pa se zato građanima moramo predstaviti sa kvalitetnim programom. Njega smo izradili i predstaviti ćemo ga uskoro u Vukovara. Biti će ćemo spremni za predstojeće europarlamentarne i predsjedničke izbore kao i izvanredne parlamentarne izbore za koje vjerujem da na uskoro slijede. Nama nije cilj rušiti partizanske spomenike nego spasiti gospodarstvo, zaustaviti bijelu kugu i druge goruće probleme, rekao je jedan od inicijatora i organizatora projekta Desno Pero Ćorić.

Pero Ćorić HSP AS Pero Ćorić: Nelegalno su me isključili iz stranke!

Pojasnio je kako na projektu rade dvije godine ali i da konačan popis nije zaključen te da su otvoreni za sve političke stranke, udruge i pojedince iz ovoga političkog spektra. Napominjući kako desnica u Europi raste i napreduje istakao je kako je i krajnje vrijeme da i u Hrvatskoj dođe do određenih promjena jer, kako je rekao, ovako više dalje ne ide“. Kazao je kako su posebno ugrožena ruralna područja poput Slavonije koja su sve praznija i lošije stoje.

Grob Vukašina Vuleta Šoškočanina, četničkog zapovjednika BOROVO SELO I TRPINJA Policija odgovorila na prozivke HSP-a AS da čuva 'četničke spomenike'

-Ilok je mrtav grad, a Vukovar je na samrti. Okolna sela su već mrtva. To je slika Slavonije. Stoga nešto moramo napraviti, potreban nam je kvalitetan program i prave mjere da nešto pokrenemo na bolje. Strašno zvuči podatak da je u Iloku tijekom prošle godine ispisano 12,4 poto učenika od ukupnog broja, a da su u Vukovaru upisana 72 prvašića manje. U isto vrijeme Projekt Slavonija je mrtvo slovo na papiru. Uljanik i 3. Maj su na umoru, rafinerija Sisak također, turistička sezona je loša… Za sve to najveći krivac je HDZ koji je na vlasti i radi po diktatu EU, rekao je Ćorić.

SAVJETI NUTRICIONISTA
Mazali ste svinjsku mast na kruh, a danas je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • javor11:

    kad vidim ovu dvojicu uhljeba na slici sve mi je jasno. udba i hdz su krenuli opet mutiti vodu na desnici sa već olinjalim i prežvakanim protagonistima.