Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirisne vijesti iz dm-a

Posjeti omiljeni dm i ostvari popust od 40% na sve mirise

dm parfem
Foto: PR FOTO
15.06.2016.
u 14:51

Čini se kako ćemo kiši nakon ovog vikenda ipak stati na kraj. Čas kiša, čas sunce, čas opet kiša, pa onda sunce i tako sve ponovno – svima je već dosadilo. Sve upućuje kako nam stiže još jedno toplo ljeto u kojem ćemo duge noći kratiti razgovorima i zabavom s prijateljima, snenim lješkarenjem na plaži, a redovitim uronima u morsko plavetnilo zaštiti se od navala kadšto i nesnosne vrućine.

Za svako godišnje doba potrebno se i dobro opremiti. Dok zimi uglavnom biramo tamnije tonove, ljeti su nam ormari ispunjeni šarenim uzorcima i bojama. Uz odjeću, ljeti je potrebno promijeniti i kozmetiku kojom se služimo i ispuniti ju vedrim nijansama, a mirise koje koristimo prilagoditi vanjskim temperaturnim uvjetima (čitaj: vrućinama). U ljetnim pripremama pristiže i pomoć dm-a. Posjetiš li svoj omiljeni dm od 16. do 19. lipnja, možeš ostvariti 40% popusta na odabrani miris iz dm-ovog asortimana i pronaći svoje mirisno osvježenje tijekom sparnih dana. Sve što je potrebno je odabrati svog mirisnog suputnika za ljeto i na blagajni pokazati karticu Svijeta prednosti.

Baš onako kako mijenjamo svoju garderobu i prilagođavamo ju godišnjem dobu, jednako bi trebalo činiti i s mirisima. Dok nam zimi više odgovaraju „teži“ mirisi, ljeto je prikladnije za citrusne ili cvjetne note, poput, primjerice, opojnog mirisa jasmina kojim se služila i Kleopatra kako bi zavela Marka Antonija (uspješno, dakako) ili mirisa grejpa koji odiše svježinom i energijom. Stoga je nesputano ljeto prava prilika da ga dodatno začinite uz pomoć novog mirisa.

Dvojite li oko željenog mirisa, stiže mala pomoć. Ma koji god miris odaberete, ne možete pogriješiti. Svaki je miris odraz vaše osobnosti i trenutačnog raspoloženja. Energično, nesputano, profinjeno, ženstveno – svakom od ovih raspoloženja dodatnu će čar dati i pomno odabrani miris. Zavirite u dm i među mirisnim klasicima poznatih svjetskih brendova, sportskih nota, ali i manje razvikanih, a opet impresivnih mirisa, pronađite onaj koji će vašu osobnost i raspoloženje ovo ljeto najbolje iznijeti na vidjelo. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije