Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Posebne čestitke Douglas parfumerija oduševile kupce!

Posebne čestitke Douglas parfumerija oduševile kupce!
Foto: Promo
1/2
29.01.2021.
u 12:09

Evo koliko je prikupljeno za Klaićevu bolnicu

Ovih blagdana Douglas parfumerije odlučile su vratiti stari duh blagdana i oživiti tradiciju pisanja čestitki uvrstivši u svoju ponudu limitiranu kolekciju čestitki s kojima bi potaknuli kupce da zamijene one virtualne i istovremeno učine dobro djelo. Ako je suditi prema količini prodanih čestitki, u tome su uspjeli, a rukom pisane poruke i čestitke postale su ponovno IN! Tome u prilog govori brojka od čak 3.905 prodanih komada čestitki, odnosno 30.279,55 kuna prikupljenih za Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Podsjećamo, čestitke su stavljene u prodaju u svim Douglas parfumerijama i na webshopu po cijeni od 5 i 10 kuna, a Douglas parfumerije obvezale su se donirati sav prihod od prodaje Klaićevoj bolnici. Matea Škaberna, voditeljica marketinga Douglas parfumerija, uručila je simboličan ček s iznosom donacije ravnatelju Klaićeve bolnice, prof.dr.sc. Goranu Roiću, dr.med., koji nije mogao sakriti oduševljenje ovim božićnim projektom.

Iznimno nam je drago što smo bili dio posebne božićne priče koju su pokrenule Douglas parfumerije. Donacija poput ove dobrodošla je u ovim izazovnim vremenima, a sav prikupljeni iznos iskoristit ćemo za kupnju potrošnog pribora i nadogradnje za EEG aparat“, izjavio je ravnatelj Roić koji se tom prigodom zahvalio Douglas parfumerijama u ime svih djelatnika bolnice te malih, ali i onih malo većih pacijenata. 

Prikupljenim iznosom zadovoljne su i Douglas parfumerije koje nastavljaju s tradicijom uspješnih božićnih projekata. „Već treću godinu zaredom u suradnji s našim kupcima pomažemo najmlađim članovima društva kojima je pomoć najpotrebnija. Želja nam je senzibilizirati javnost i pokazati da, naročito u vrijeme blagdana i darivanja, poklon zbilja može značiti puno više. Veseli nas što su kupci prepoznali važnost i ideju koju čestitke predstavljaju, stoga se želimo zahvaliti svima koji su kupili čestitke i pomogli nam vratiti stari duh blagdana! Naročito nas veseli što smo prikupili značajan iznos novca koji će pomoći liječenju malih pacijenata Klinike za dječje bolesti Zagreb. “, zaključila je Matea Škaberna.

Predstavnici Klaićeve bolnice s Mateom Škabernom, predstavnicom Douglas parfumerija
Foto: Arena Hospitality Group

Dodatno, ovoj lijepoj priči nije kraj! Ako ste jedni od onih koji nisu imali priliku kupiti čestitke, imamo super vijest. Zadovoljni odličnim odazivom javnosti, Douglas parfumerije odlučile su produžiti dostupnost čestitki za prodaju i nastaviti prikupljati novac za Klaićevu bolnicu. Čestitke su od sada dostupne ekskluzivno samo na douglas.hr po istim cijenama, stoga ne čekajte poseban povod za lijepe riječi, nego uljepšajte nekome sasvim običan dan s malim znakom pažnje koji znači puno!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije