Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROMET I LASER SHOW

VIDEO Novogodišnji spektakl u Beogradu: 'Bolji vatromet nego u Dubaiju, najbolji ikad'

Čitatelj
01.01.2022.
u 16:56

Vatromet  s "osam različitih sustava i 250 pozicija", te "55 moćnih lasera" trajao je punih 8 minuta

Iako su tradicionalni dočeci na otvorenom s koncertima i vatrometima otkazani u većini velikih gradova, bilo je i onih koji su Novu godinu proslavili velikim zajedničkim slavljem. Među njima je i Beograd gdje su uz epidemiološke mjere bila organizirana čak dva koncerta.

Veliki koncert srbijanskih estradnih zvijezda Marije Šerifović, Jelene Karleuše i Sare Jo bio je organiziran ispred Skupštine Srbije, a drugi - koncert Gorana Bregovića i članova nekadašnjeg Bijelog dugmeta - organiziran je u četvrti Beograd na vodi. U toj četvrti bilo je i središte spektakularnog vatrometa.

Vatromet  s "osam različitih sustava i 250 pozicija", te "55 moćnih lasera" trajao je punih 8 minuta, a popratio ga je laser show sa Kule Beograd i glazba posebno komponirana za ovaj događaj.

- Bolji vatromet nego u Dubaiju, najbolji ikad - hvale se Beograđani s kojima smo razgovarali.

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar crosask
crosask
17:19 01.01.2022.

Brought to you by vecernji.rs

Avatar Upitnik30
Upitnik30
17:55 01.01.2022.

Gledam snimku i gotovo svi snimaju mobitelom.. Ista stvar svugdje u svijetu: tisuće snimaka jednog te istog kadra, a niti jedan doživljaj. Nije li ljepše nasloniti se na nekog dragog i uživati u pogledu? Znam da zvuči staromodno i sentiš, ali j.b.ga..

SA
Salem
22:45 01.01.2022.

Vidim pisete, komentarisete... Vama hrvatima su srbi oduvek bili rak rana! A znate li zasto, zato sto smo bolji od vas u svemu! A ako ne verujete, pitajte kako vi kazete "tisuće i tisuće" hrvatica koje ce se za koji dan vratiti iz tog vama nedostiznog Beograd. Bok dečki 😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije