Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deutsche welle
Povratak na članak

Poruka NATO-a Putinu: Dovde, i ni korak dalje

Odluka summita NATO saveza u Varšavi da se postrojbe rasporede na europskom istoku nije provociranje novog hladnog rata nego mudra politika. Sada su crte bojišnice jasne, piše u svom komentaru novinar DW-a Bernd Rigert

Komentari 76

DU
Deleted user
06:58 11.07.2016.

Ratne igre na ledjima država daleko od Amerike a za interese bogatuna na Wall streetu. Resursi i ekonomski interesi su razlog takvog zveckanja oružjem a to imaju najbogatiji. A industrija oružja cvate i ubija . Sve do trenutka kada če kritična masa glupih poteza izazvati pravu ratnu kakaklizmu i onda se par preživjelih vrača u kameno doba i dočekuje svoj kraj u velikim mukama. A božja ruka majčice zemljice imati če šansu da obnovi život u nekom pametnijem obliku od ovoga koji nije ništa drugo ni zavrijedio.

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
00:54 11.07.2016.

samo vi čačkajte mečku... i što je najgore eto i nas, guzimo se unutar natoa na ruskoj granici.

VL
Avatar lvan12
lvan12
00:01 11.07.2016.

Već duže vrijeme ne vidjeh veći propagandni bull***t

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:10 11.07.2016.

ko da putin radi taj korak...u ime sigurnosti i terorizma amerika ratuje napada razara i ubija godinama...rezultati stotine miliona raseljenih mrtvih i siromasnih ali eto mas mediji problem vide u rusiji i slino se trude ovce upozoriti gdje vreba zlo...

VL
Avatar BAS-TEK
BAS-TEK
08:54 11.07.2016.

NATO je ekonomska politička zajednica pod kotrolom par pojedinaca KRVNIKA !

VL
FI
filipsbilliard
00:17 11.07.2016.

demokracije stoje naspram rezima putina!!!!!!!!!!!! demokraciji pomazu bataljoni i hrpe teskog oruzijaaaa. haha

VL
AN
anticenzura
07:46 11.07.2016.

U Ruse se ne treba pacati posto je njih krcato i u Europi. Nisu to ISIL-ovci da ce se dizati u zrak, nego ce dignuti u zrak Europu. KGB-evci su jos zivi i jos u funkciji, pa Bjelorusija ima KGB tajnu sluzbu i dan danas. Zato im i jesu sve banke drzavne, i sav krupni kapital u zemlji u vlasnistvu drzave, i imaju nezaposlenost ravnu nuli skoro. A mi svi opljackani s ovim banditima satanistima sto se prodaju za andjele.

VL
RM
rmd3
07:08 11.07.2016.

Ova propagadna masinerija koda su bili na lobotomiji u Americi.

VL
MA
@Marsijanac
00:15 11.07.2016.

Taj je obrambeni sustav odgovor na prijetnju iz Sjeverne Koreje i Irana.>>>>. Dobo piskarala , da li vi nas smatrate toliko glupim?!

VL
YE
Yesenin
06:19 11.07.2016.

Raketni "stit" uopce nije zamisljen kao stit,nego kao mac! Vrlo lako prilagodljiv za krstarece rakete Tomahawk,a u buducnosti i naprednije. Kao stit strateski i takticki nema smisla-preskupo da bi se bacao novac ili samo provociralo Putina.

VL
DU
Deleted user
21:22 11.07.2016.

AUTOR:Deutsche Welle.Dotični autor i može postojati zahvaljujući Rusima.S obzirom na to što je Hitler namijenio Rusiji i Rusima,ti isti Rusi nisu recipročno postupali,već su Njemačkoj dozvolili opstanak i ujedinjenje 1990.,i to je najveća ruska pobjeda...A Deutsche Welle sada može pisati kako i što želi,njima na dušu...Kao što i Njemačka može postupati kako želi...Da imaju imalo obraza,nakon WW2 bili bi barem neutralni u sukobu Rusije i USA,ali dobro...

VL
VL
Vlado1111
10:05 11.07.2016.

I sta sad? Sada ce USA napadnuti neku zemlju kao sto su napali Irak, Libiju, Siriju ... Dobro da je Putin rekao njet u Siriji. Bravo Putin.

VL
Avatar reference
reference
16:28 11.07.2016.

Demokracije stoje naspram Putinova režima ...koje demokracije, pa USra ti je policijska drzava a nisu ni drugi bolji. evo ti pa citaj komentare samih USronja iz njihovih novina......

VL
RM
rmd3
07:04 11.07.2016.

Poruka NATO svijetu ako niste uz nas onda čemo vas napast razrusit i donest nestabilnost u regiju.A mozda vam i izbjeglice natovarimo na drzavni proracun.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:49 11.07.2016.

"Dovde", vjerovali ili ne, i to u naslovu clanka u vecernjem.....Dakle nije problem u detudjmanizaciji Hrvatske, bez obzira sto se radi o zidovu a ne katoliku, problem je u debosnizaciji nase zemlje, koja se jednostavno mora provesti sto prije.

VL
AN
anticenzura
06:42 11.07.2016.

Putin ne smije vjerovati tim kriminalcima nego ih odmah porokati. Bolje da krepaju oni nego miliarda dusa u ratu Europe i Rusije. Ionako oni pljackaju resurse samo za sebe i za svoje korporacije. Nista od toga sto oni pljackaju ne ide dravama i narodima, nego njihovim mafijetima. Oni pljackaju drzave i narode, a ljude guraju jedne na druge da se kolju. Gadjaj Putine odmah te sataniste, spasiti ces i nas od njih.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:21 11.07.2016.

Zapadna propagandna masinerija ne prestaje sotonizirati Putina, a hrvatski priljepci samo prepisuju i ispiraju mozak hrvatskim naivnim gradjanima. Putin samo sto nije napao Evropu! Spreman je na nuklearni rat! A oni..., samo sto nisu sagradili NATO bazu u sred Moskve! Ne shvacaju da Putin nije Jeljcin kojeg se moglo kupiti sa bocom prosjecnog whiskeya. Umjesto da zahvale Putinu sto je zaustavio one krvoloke u Siriji, umjesto da salju trupe na Bliski istok i iskorijene onu gamad, oni gomilaju trupe na granici sa Rusijom! A Evropa grca i davi se pod naletima islama. Mozda svijet i treba jedan novi veliki rat, jedan rat koji bi izbrisao pomahnitale ljevicare sa politicke i geografske mape svijeta. Ako je to cijena za spas zapadne civilizacije, onda je treba prihvatiti i spremiti se... Ovo je postalo egzistencijalno pitanje, kako drug Zoka kaze... "ili mi, ili oni".

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:52 11.07.2016.

ne radi se uopce o odluci summita NATO pakta vec o lobiranju Obame, koji kao musliman i podrzavatelj IS(IL)-a duboko zamjera Rusima napad na doticnu teroristicku zaostalu "drzavu"

VL
RE
rennes
15:31 11.07.2016.

Ovaj tekst je obični propagandistički NATO pamflet i medijski spin! Svatko razuman tko želi znati neke činjenice lako ih može provleriti! U Ukrajini su se, primjerice, i dogodile sve stvari, kao i aneksija Krima, zato što je NATO izigrao višeše međunarodnih sporazuma s Rusijom, od čega najvažnijeg da se pakt neće širiti na samu granicu s Rusijom, koja je i najosjetljivija na mekom trbuhu Rusije - granici s Ukrajinom! Nadalje, u Ukrajini je, uz pomoć SAD-a, što je jako dobro dokumentirano, unatoč međunarodnom sporazumu sa starim vodstvom, izvršen državni udar ultradesnih snaga... I na kraju, vezano uz taj "bezopasni štit" ide jedno retoričko pitanje! Kako bi SAD reagirale danas da Rusija na teritoriju Kube ili Meksika postavi sličan raketni sustav!? Ako se bilo kome čini da je ima deja vu, dobro je da se malo prisjeti povijesti 20. st. i Kubanske krize!

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
23:23 11.07.2016.

čemu suprotstavljanje nato - rusija, tko je to izmislio. nema potrebe za ratom. pustite ljude da žive, prokleti sinovi samo se lakome da pokažu nekakvu moć a svi će pomrijeti.odurna stvorenja.. zato će donald tr. izgubiti izbore - zato štoo hoće biti prijatelj s rusima

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.