Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE PAMTIMO OVO'

Poplave na jugu Srbije: Tromjesečna beba ostala zarobljena u kući

Uslijed obilnih kiša poplavljena je Guča u Srbiji
M.M./ATAImages/PIXSELL
18.01.2023.
u 12:47

Cijelu noć proveli smo budni, za posljednjih 75 godina ja ne pamtim ovakvu poplavu i oluju, zadesila nas je katastrofa, rekao je stanovnik Sjenice

Jug Srbije zahvatile su poplave, a zbog poplava je proglašeno izvanredno stanje u Sjenici, općini na jugu Srbije. Mjesto je paralizirano, a brojni građani ostali su zarobljeni u svojim stanovima. Među njima je i tromjesečno dijete. 

- Moja unuka, beba stara tri mjeseca ostala je unutra, ne mogu da ih iz kuće izvučem. Cijelu noć proveli smo budni, za posljednjih 75 godina ja ne pamtim ovakvu poplavu i oluju, zadesila nas je katastrofa. Sve stvari koje smo imali u stanovima su puni vode - rekao je Ismet Hasanović iz Sjenice, piše Blic.

Predsjednik općine Sjenica Munib Mujagić rekao je danas da je rijeka Grabovica trenutno u blagom opadanju, ali da se tijekom dana očekuju obilne padaline i ponovni porast vodostaja.

- Očekujemo dolazak načelnika stožera za izvanredno stanje Srbije Luke Čivovića sa kojim će obići teren, a zatim zajedno odlučiti da li ima mjesta za uvođenje izvanrednog stanja - kazao je on.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije