Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
solidarnost

Poplave na Balkanu: Google daje informacije kome i kako pomoći

poplava
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/2
21.05.2014.
u 22:51

Na internetskoj tražilici se klikom na glavnoj stranici mogu naći kontakti za pomoć unesrećenima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji

Najveća internetska tražilica Google na svoju ju početnu stranicu stavio link na "informacije o poplavama na Balkanu", na kojem se može vidjeti gdje se i kako može uplatiti pomoć za stradale u poplavama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, kao i najbitnije podatke o tome kome se obratiti za pomoć.

Ekipa iza Facebook stranice Help for Serbia pokrenula je tijekom srijede inicijativu da Google na svoju početnu stranicu stavi apel za pomoć poplavljenim područjima u Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

Foto: Google

Organizatori pozivaju građane da Googleu pošalju mail i tako nagovore tog internetskog diva da pomogne tisućama ljudi koji su izgubili svoje domove:

"Dear Sir or Madam,

Serbia, Bosnia and Croatia really need your help. We are all struggling with disastrous floods that have hit our countries like NEVER BEFORE IN HISTORY. Thousands of people have lost their homes, belongings and everything else they have worked for their entire lives. For the first time after the war, people of Serbia, Bosnia and Croatia are united in one goal - to survive.

Please BE A PART OF OUR SALVATION AND RAISE AWARENESS BY MAKING OUR CRY FOR HELP A FRONT PAGE ON GOOGLE FOR AT LEAST A DAY.

I hope that you will understand and help us!

Grateful for your support in advance!

Kind regards,"

>>UŽIVO Dosad evakuirano 11.000 ljudi. Policija i vojska strogo kontroliraju ulaz u poplavljena područja

>>Dosad zbrinuto oko 11.000 ljudi, na terenu vojska, policija, GSS, Crveni križ...

>>Državni stožer preuzeo obranu: Uz 15 šatora i bespilotna letjelica, ali trebat će i pomoć mještana

>>Evo kolika je šteta u poljoprivredi na poplavljenim područjima

>> I dalje se prikuplja pomoć: Najpotrebnije gumene čizme i sredstva protiv komaraca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije