Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pleternica

Ponudio prijevoz poznanici (19) pa je pokušao silovati

policija
Arhiva VL
28.06.2010.
u 11:17

Uspjela je pobjeći, no sustigao ju je i kroz prozor uhvatio za pojas i vukao po cesti nekoliko metara. Pojas se potom otkinuo, a djevojka je završila u jarku kraj ceste.

PLETERNICA - U nedjelju u tri i pol 25-godišnji Pleterničanin pokušao je silovati 19-godišnju djevojku, inače svoju poznanicu. Incident se zbio kada se djevojka vraćala kući pješice, a mladić joj je ponudio prijevoz automobilom. Ona je ponudu najprije odbila, a nakon mladićeva inzistiranja ipak je prihvatila jer ga je poznavala.

On je potom automobil odvezao izvan grada i pokušao je silovati, ali je djevojka uspjela otvoriti vrata i pobjeći. Kako je išla pješice, mladić ju je automobilom ubrzo sustigao  i kroz prozor je uhvatio za pojas i vukao po cesti nekoliko metara. Pojas se potom otkinuo, djevojka je završila u jarku kraj ceste, a mladić se odvezao.

Cijeli događaj policiji je prijavio njezin otac i mladić je priveden istog dana.

On do sada nije bio evidentiran u policiji zbog bilo kakva prekršaja.

Ključne riječi

Komentara 5

X2
xychhr-200
11:30 28.06.2010.

Koji li je to kukavički smrad..? Obična šaka bijede i jada..!

OB
-obrisani-
17:23 28.06.2010.

Stvarno mislim da je posrijedi glupavost! Ali kako znati da si glup? Pa kad prestaneš misliti da je žena iza šaltera ili blagajne ili šanka \"zapaljena za tebe\" samo zato jer ti se nasmiješila! To joj je posao!

VE
verrmaj
21:50 28.06.2010.

do sad nije evidentiran ?sto ce sada biti , ici pred suca pa ce reci neznam zasto sam to pokusao , reci ce necu vise (do iduci put ) da je uspio u svojoj namjeri mozda bi to vece za djevojku zavrsilo tragicno (da se izbrisu tragovi )da sam sudac nebi mu dao uvjetno vec 2-3 godine iza resetaka da se nauci pameti !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije